facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brussels Chiropractic

"Pain Relief, Injury Prevention & Functional Performance"
Adres: Boulevard Clovis 2, 1000 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: 028089424
Stad: Brussels
Route: Boulevard Clovis 2
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: Chiropractor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chiropractic Center Brussels Chiropractic Center Brussels 1 km Gelukkig heb ik haar leren kennen anders was operatie operatie ...dank u voor alles z...
Salma Fikri, Chiropracteur Salma Fikri, Chiropracteur 2 km Vertaald door Google Ik raad Salma Fikri ten zeerste aan, vooral aan zwangere vrouwen...
Recensies
Dr. Declan Murphy en zijn team geven absoluut een 5-sterrenbehandeling! Van het makkelijke online afsprakensysteem, de gedetailleerde communicatie voor nieuwe patiënten, het grondige en gerichte consult en ik heb heel wat fysiotherapeuten, chiropractors en osteopaten over de hele wereld gezien, tot de snelle en efficiënte betaling en facturatie. Het was zo leuk om zo'n geweldige service te krijgen!
Mijn ervaring bij Brussels Chiropractic was boven verwachting. Van de vriendelijke glimlach en hallo toen ik het kantoor binnenkwam, tot de genereuze tijd die Dr. Murphy nam om mijn probleem te begrijpen, ik heb me nog nooit zo welkom en verzorgd gevoeld. Voordat ik naar chiropractie in Brussel kwam, kon ik niet goed slapen of eenvoudige atletiek doen vanwege problemen met mijn rug. Na een maand met Dr. Murphy kan ik zonder pijn slapen en ga ik terug naar de sportschool om te rennen en deel te nemen aan de activiteiten die ik leuk vind. Ik kan niet genoeg zeggen over de vriendelijkheid, interesse en professionaliteit van Dr. Murphy en zijn kantoor. Ik heb Brussels Chiropractic al voorgesteld aan iedereen die ik ken.
Declan is een fantastische chiropractor. Hij heeft me absoluut meer dan eens gered. Er waren tijden dat ik mijn hoofd nauwelijks kon bewegen van alle rug- en nekpijn, maar hij was in staat wonderen te verrichten en me na slechts een paar bezoeken weer in vorm te krijgen. Zeer aan te bevelen!
Ik ben verheugd de diensten van Declan ten zeerste aan te bevelen. Ik kwam naar hem toe voor hulp met slopende hoofdpijn en duizeligheid die grote invloed hadden op mijn kwaliteit van leven. Hij was grondig in zijn evaluatie van mijn toestand en geschiedenis en besteedde veel tijd om te begrijpen waar ik mee te maken had. Hij heeft een behandelplan opgesteld dat heel goed voor mij werkt. Hij is gemakkelijk om mee te werken en plannen is eenvoudig. Zijn kantoorpersoneel is ook erg behulpzaam en vriendelijk. Ik ben erg tevreden als patiënt en raad Brussels Chiropractic aan iedereen aan!
Ik ben zeer tevreden over de chiropractische zorg die ik heb gekregen van Dr. Declan Murphy. Zijn expertise heeft een belangrijke rol gespeeld bij het verbeteren van mijn houding en het herwinnen van mobiliteit in mijn linkerarm na een zeer lang herstel van een sportschoolblessure. Dr. Murphy nam de tijd om mijn zorgen te begrijpen en maakte een persoonlijk behandelplan op maat dat al na de eerste sessies opmerkelijke resultaten opleverde! Het is bijna bizar hoeveel verschil de behandeling maakt in mijn welzijn, en daarom raad ik hem ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar effectieve chiropractische zorg.
Mijn lichaam had wat aanpassingen nodig na te vele dagen van intensieve fysieke activiteiten en ik had het genoegen om door Declan gezien te worden. In slechts een paar minuten en een paar heerlijke cracks voel ik me als nieuw, klaar voor meer sporten. Helemaal aanbevelen!
Declan slaagde erin om een ​​verstopping in mijn rug te behandelen die voor velen een mysterie was. Hij heeft een enorm gevoel voor lichaam en weet wat hij doet. Hij weet me ook te ontspannen en gerust te stellen op momenten dat ik me een beetje angstig voel. Hij beweegt zich zo vloeiend door het consult en voor je het weet is het voorbij.
Declan hielp me een tijdje terug toen ik een stijve bovenrug had. Ik hield daar spanning vast, maar met een paar aanpassingen maakte hij me comfortabeler en voelde ik me 2 centimeter langer. Hij pikte ook een aantal zaken op waar ik hem niet op had gewezen. Ik wou dat ik dichtbij genoeg woonde om regelmatig zorg te krijgen bij Brussels Chiropractic.
Liefste chiropractor van Brussel! Zijn aanraking is delicaat en respectvol voor het lichaam. Zijn communicatie is heel menselijk! Ik voelde me op mijn gemak en hij heeft zoveel spanning losgelaten die ik had
Dr.Murphy was uitstekend en hielp drastisch mijn rugpijn te verbeteren. Hij zit op een zeer ideale locatie en is erg prettig om mee te communiceren en afspraken in te plannen. Een aanrader voor iedereen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid