facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brussels Airport

Brussels Airport
Adres: Leopoldlaan , Zaventem 1930, BE
Telefoonnummer: 02 753 42 00
Stad: Zaventem
Route: Leopoldlaan
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: brussels airport aankomst, brussels airport departures, brussels airport vertrek, brussels airport adres, brussels airport parking, brussels airport jobs, brussels airport arrivals, arrivée brussels airport
Recensies
Het gros van het personeel was er vriendelijk en behulpzaam ook in het Nederlands Propere toiletten, duidelijke borden, etc. De gemakkelijke verbindingen met het openbaar vervoer is echt goed geregeld . Vele taxichauffeurs zijn echter opdringerig en nors.
Goed voorzienend maar toch wel klein. Wat parkeren betreft is het gevaarlijk als je in de garage loopt. Is het moeilijk een plek te vinden en waar te betalen. Daarom toch wel duur.
Vandaag via Brussel airport naar Kreta. Duidelijke routes naar vertrekhal. Vriendelijk personeel bij de check-in. Toiletten zijn schoon en leuke wel dure winkeltjes. Natuurlijk ook even bij Starbucks koffie gedronken.
Prima luchthaven. Vriendelijk personeel. Afhankelijk van je vluchtmaatschappij soms lange rijen aan de incheckbalie
Voor de eerste keer gevlogen via Brussels Airport en moet zeggen dat ik er een goede ervaring aan overhield. De bewegwijzering is heel duidelijk, vriendelijke werknemers zo ook de stewards en stewardessen en genoeg winkels en eettentjes. Het online inchecken is niet alleen makkelijk maar bespaart je ook veel tijd. Hetzelfde geldt voor het zelf labelen van je ruimbagage. Daarnaast staat er ook voldoende informatie op de website om je als reiziger goed voor te bereiden op je reis, en wordt je effectief via de e-mail op de hoogte gehouden. Al bij al een goede ervaring dus we zullen wellicht vaker kiezen voor dit vliegveld.
Het is vakantie vanaf je de luchthaven betreedt!!! Lekker slenteren, wat spulletjes kopen voor mijn kleinkind dat voor de eerste keer bewust gaat vliegen. We waren zeker op tijd om stress vrij te kunnen vertrekken. Misschien wat te vroeg. Gelukkig is er veel te zien. Liefs Rita
Werknemers van de horeca in Brussels Airport zijn niet eens geïnteresseerd in de juiste prijs voor hun producten afficheren. Bij de grab & fly aan gate A43 betaal je 4,8 euro voor een cola terwijl er 4,5 euro staat aangegeven. Wanneer je het personeel er op wijst, is er niet de minste wil om de foute prijs te verwijderen, laat staan corrigeren.
Onduidelijk, niks verloopt zoals het moet. Onvriendelijk personeel. Geen uitleg geven aan mensen met vragen of bezorgdheden. Niet genoeg bagageruimte. Iemand vraagt waarom de airco niet aanstaat op het vliegtuig. Reactie van medewerker Justice: "ik heb het ook warm".. Foute zetels aanduiden. Aangekomen in Brussels Airport, blijken ze onze koffer kwijt te zijn. Meerdere personeelsleden aangesproken, wisten lost and found niet zijn.. binnen twee dagen, bellen ze mijn vriend op met nieuws..
Muito bom! Tem parque de estacionamento muito perto do aeroporto! Foi tudo rápido e eficiente
Wij zijn voor de eerste keer gevlogen via Brussel. Dit was prima te doen. De vluchten waren naar mijn idee erg snel en goed geregeld. Het enige nadeel vindt ik dat er bij de service in het vliegtuig weinig aanwezig is qua eten. Veel was op en dus niet verkrijgbaar, en ze hebben in het vliegtuig al niet veel. Dit vond ik erg jammer, wij vlogen om 6 uur en waren om 15:45 op de luchthaven. Wij hebben niet goed kunnen eten van te voren dus hadden in het vliegtuig erg veel honger. De stewardessen waren erg aardig en vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid