facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brussels Airlines

Brussels Airlines
"Brussels Airlines is Belgium's national airline, connecting the capital of Europe to more than 70 destinations, whereof 15 in Africa, the continent that Brussels Airlines carries closes to its heart. Moreover, Brussels Airlines offers 54 destinations in Europe and 2 in North America. The company employs 3,300 employees and operates 38 aircraft."
Adres: Ringbaan 26 , Diegem 1831, BE
Telefoonnummer: 02 754 19 00
Stad: Diegem
Route: Ringbaan 26
Postcode: 1831



op zoek naar gerelateerd: brussels airlines vluchten, brussels airlines bestemmingen, brussels airlines vertrek, brussels airlines check in, brussels airlines contact, brussels airlines staking, brussels airlines bagage, brussels airlines handbagage
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Februari 2023 voor het eerst met Brussel Airlines gevlogen, Zeer goed bevallen, we waren erg aan de late kant door files. Driekwartier voor boarding time. Maar op Zaventem verliep het vlekkeloos, uiteindelijk toch ruim tijd over.
Ik wacht al meer dan een jaar op de resolutie van mijn klacht, tientallen keren pro-actief gebeld —letterlijk. Steeds met onwaarheden aan het lijntje gehouden. Lang verhaal kort: nog nooit heb ik zulke slechte ervaring gehad als klant, en vloog dan nog business. Gelukkig is het bij Lufthansa de moedermaatschappij een pak beter, maar evengoed bij alle concurrentie, inclusief Ryanair. Kies niet voor deze maatschappij.
Prachtig vernieuwd hoofdkantoor van de nationale Belgische luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines.
boekte mijn vlucht voor november maanden vooruit en weken na boeking annuleerden ze mijn vlucht zonder opgave van redenen en bij het contacteren van de ondersteuning konden ze ook niet helpen. Het is zo oneerlijk dat als ik zou willen annuleren, niemand me zou terugbetalen, maar ze kunnen doen wat ze willen en niet eens hun redenen noemen.
Eerlijk gezegd waardeloos bedrijf. VERMIJD DIT BEDRIJF ALSTUBLIEFT Er was geen plaats meer in economy class maar om persoonlijke redenen moest ik een premium economy ticket nemen, wetende dat het een intercontinentale vlucht was dus al erg duur. Aangekomen op de dag van de vlucht, verneem ik dat de vlucht is geladen en dat er geen ruimte meer is in premium economy en dat ik ben gedegradeerd naar economy maar basic was het het tegenovergestelde. Het is bijna een jaar geleden dat ik op mijn terugbetaling heb gewacht, ik heb maar één e-mail terug gehad maar die zei absoluut niets interessants, ik heb meer dan 10 telefoontjes gepleegd en ik krijg altijd hetzelfde te horen ding, het is een andere dienst die ervoor zorgt, niet het callcenter.
Vreselijke luchtvaartmaatschappij We hadden een vlucht met een overstap en hadden maar 45 minuten om te wisselen en extra alleen handbagage geboekt, om geen probleem te hebben met de bagage. De stewardess was erg onbeleefd en vertelde ons dat we de bagage moesten neerleggen. Na onze, naar mijn mening gegronde, zorg om slechts 45 minuten te hebben om te veranderen, werd ze alleen maar onbeleefder door tegen ons te schreeuwen om het neer te leggen of niet aan boord van de vlucht te gaan waar de bagage zal aankomen. DUS we hebben het gegeven. En verrassing kwamen we zonder enige bagage aan op onze bestemming. We waren een week in Spanje en hadden geen bagage en moesten alles nieuw kopen, omdat we te horen kregen dat ze ons zullen terugbetalen. Verschrikkelijke luchtvaartmaatschappij We hadden een vlucht met een overstap en hadden maar 45 minuten om over te stappen. Om problemen met ingecheckte bagage te voorkomen, hebben we besloten om alleen handbagage te boeken. De stewardess was echter erg onbeleefd en stond erop dat we de bagage moesten neerleggen. Toen we onze oprechte bezorgdheid uitten over de korte overstaptijd, werd ze nog onbeschofter, verhief ze haar stem en stelde ze ons een ultimatum: leg de bagage neer of stap helemaal niet in, en verzekerde ons dat de bagage zou aankomen op onze bestemming. Helaas hebben we toegegeven aan haar eisen. Hierdoor kwamen we tot onze verbazing zonder bagage aan op onze bestemming. We brachten een week door in Spanje zonder onze bezittingen en moesten alles nieuw kopen, terwijl ons werd verteld dat ze ons zouden terugbetalen. Nu komt het ergste: het is 9 maanden geleden en ondanks talloze telefoontjes hebben we geen vooruitgang geboekt met de terugbetaling. Elke keer dat we bellen, wordt ons een antwoord beloofd in de komende 24-48 uur, maar er komt nooit iets. Bovendien ontvingen we een maand later een e-mail met het verzoek om meer documenten, die we prompt hebben verzonden. Deze cyclus heeft zich al vier tot vijf keer herhaald. Daarom raad ik ten zeerste af om deze luchtvaartmaatschappij te kiezen voor uw reisbehoeften. Zelfs Ryanair biedt in vergelijking een betere klantenservice en vriendelijker personeel. Nu komt het ergste: het is 9 maanden geleden en talloze telefoontjes zonder enige vooruitgang met de terugbetaling. Elke keer als ik bel, krijg ik te horen dat we binnen 24-48 uur antwoord krijgen. Niks te maren. Een maand later krijgen we een e-mail dat we meer documenten moeten opsturen, die we meteen verzenden. Dit spel is al 4,5 keer gespeeld. Neem deze luchtvaartmaatschappij dus niet, zelfs Ryanair heeft een betere klantenservice en vriendelijker personeel.
Brusselse luchtvaartmaatschappijen. Ik ben zo teleurgesteld. Gaslighting en leugens vertellen. Slechte hulp wanneer nodig. Ik raad het helemaal niet aan. Ze verdienen minder dan 1 ster.
Kon niet meer teleurgesteld en overstuur zijn. Reizen met kleine kinderen, dus timing is nog belangrijker. Heenvlucht: verplaatst naar later op de avond. Maar bovendien was het laat. In plaats van om 20.00 uur op bestemming aan te komen, kwamen we daar om middernacht aan. Hierop is geen commentaar nodig. Inbound: we waren op tijd bij de gate waren er 20 min voor het geplande vertrek van 06:55 uur. De brug was nog verbonden met het vliegtuig normaal. We werden echter het instappen geweigerd, onder het voorwendsel dat het systeem gesloten was en we niet meer aan boord mochten. Ongelooflijk. We hebben omgeboekt naar de volgende vlucht totale ramp, ze hebben niet eens een servicehokje bij CPH. Zo ging het ook met de incheckdame, na een uur wachten tot de wachtende passagiers tot stilstand waren gekomen. En... kreeg er een oogverblindende 865 EUR voor achthonderd. Ik heb in het verleden met veel luchtvaartmaatschappijen gereisd en het gebrek aan ondersteuning was verschrikkelijk.
Mijn god, maar wat is dit bedrijf? Hebben ze alleen een werkend vliegtuig? 3 uur wachten in een vliegtuig. 2 uur om een ​​nieuwe route te krijgen. 3 uur om zijn koffers beschadigd! te herstellen en een hotel voor de nacht. Nieuw vliegtuig de volgende dag…ook kapot!!! Geen steun van het bedrijf, geen uitleg, niets... het is de slechtste ervaring. Ik zal dit bedrijf nooit meer aannemen, al mijn kennissen zullen dit bedrijf nooit gebruiken. Hun professionaliteit wordt alleen geëvenaard door hun incompetentie!
Vreselijke luchtvaartmaatschappij. Service, bemanning, vliegtuig,… Controleer twee keer of uw aansluiting een dergelijk bedrijf bevat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid