facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruno Cake design

Info

Hier laat ik zien wat ik in mijn mars heb om speciale taarten of cupcakes kan maken. Dit kan gaan van themataarten tot bruidstaarten.



"Wij zijn een klein bedrijfje dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van themataarten op maat van de klant, koekjes met of zonder logo, pralines met of zonder logo en chocolade werkstukken."
Adres: sprinkhaanveldestraat 5, 2150 Borsbeek
Telefoonnummer: +32468254939
Stad: Borsbeek
Route: sprinkhaanveldestraat 5
Postcode: 2150


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wijn & drankenhandel Vets Wijn & drankenhandel Vets 727 meter Al 25 jaar dé voordelige drankenhandel voor particulieren, bedrijven, horeca … Contac...
Beers on Wheels Beers on Wheels 1 km Mobiel café voor allerlei feesten groot en klein.
Recensies
Het was het 3de jaar op rij dat ik hier de verjaardagstaart voor mijn zoontje liet maken. De 1ste keren was ik tevreden. Dit jaar echter ABSOLUUT NIET MEER. Ik vroeg een chocoladecake met aarbeien en frambozen, in de vorm van een monstertje. Dat was geen probleem zei hij. Ik stuurde een foto van een simpele monstertaart met gekke oogjes erbovenop. Hij ging die namaken was veel simpeler dan de 2 jaar daarvoor. Ik beloofde mijn zoontje voor de 1ste keer hij werd 4 jaar een chocoladetaart, zijn lievelings. Mijn verloofde ging de taart halen, betaalde en pas toen we de taart aansneden zag ik dat het witte cake was met enkel aarbeien. Ook had hij ipv eetbare leuke oogjes wat oogjes op papier getekend en die op een stokje gekleefd, zag er heel geknutseld en onprofessioneel uit. Ik vroeg hem meteen beleefd in een bericht dat we toch chocolade cake en frambozen hadden afgesproken. Hij las mijn bericht maar reageerde niet meer. 3 dagen later vroeg ik "kan u even antwoorden aub?". Maar hij blijft mij sindsdien negeren. Super laf en onprofessioneel. Het leek alsof hij de taart en rap rap heeft gemaakt en er niet veel zin in had. Ik voel mij int zak gezet. Koop hier geen taart!!!!
Superlekker en topservice! Ik boekte de foodtruck voor ijs en bubble waffles voor op het werk en iedereen was laaiend enthousiast. Resultaat: 3 extra boekingen voor de foodtruck. Aanrader!
Zeer vriendelijke taartenbakker die een prachtig lekkere verjaardagstaart+muffins heeft gemaakt voor onze dochter!
Wij hebben hier worstenbrood en appelbollen besteld op verloren maandag en dit was waanzinnig lekker, de beste die we ooit hebben gegeten. Aanrader!
Ongelooflijk topservice niets is te veel en ooooo zoooooo lekker
Super lekkere taart besteld!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid