facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brukomtegel NV

Brukomtegel NV

Info

Een goede vloer, daar sta je op!



"Brukomtegel is gespecialiseerd in keramische tegels , XXL tegels, parket, laminaat en vinyl. Ons aanbod: keramisch parket, keramisch beton, keramisch natuursteen, keramisch blauwsteen, terrastegels, parket, laminaat, vinyl alsook wandtegels: houtstrips, steenstrips, keramische zelliges, Marokkaanse zelliges, muurtegels. Gratis Virtual Reality Service… loop rond in jouw toekomstige ruimte met de door jou gekozen tegels."
Adres: Bergensesteenweg 719-723, 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Telefoonnummer: 02 356 66 24
Stad: Sint-Pieters-Leeuw
Route: Bergensesteenweg 719-723
Postcode: 1600


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 20:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Impermo, Tegel kopen, Keramische tegel betonlook 60x60, Arduin keramische tegel, Keramisch parket outlet, Keramische terrastegels, Carromundo, Keramische wandtegels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carromundo Carromundo 100 meter Ben er nooit geweest
Carromundo-FR Carromundo-FR 3 km Ruime keuze, goede prijzen en Super goede dienst na verkoop
Recensies
Terrastegels gekocht op een beurs, de klantvriendelijkheid was prima. Fijn contact gehad voor het moment van de levering af te spreken. Bij contact met transporteur bericht gekregen dat de levering zou gebeuren rond 5u! 's ochtends. Maar de vrachtwagen was er pas om 7u. De pakken tegels waren naast het pallet gestapeld, hierdoor bevatte 2 pakken kapotte tegels. Bij mailverkeer voor deze kleine tegenslag op te lossen schuilt men zich snel achter de kleine lettertjes. Mijn raad: Product direct uitpakken en geen handtekening zetten op leverbon voordat elke pak tegels bekeken is. Spijtig dat het op deze manier moet.
Zeer tevreden over de levering, kwaliteit van de tegels en vriendelijkheid van het personeel. Op elke vraag krijg je een snel en duidelijk antwoord. Wij tegelden zelf en hadden dus een aantal vragen. Hier konden wij altijd bij brukom tegels mee terecht. Prima dienst naverkoop dus! Wij kochten hier al onze binnentegels en binnenkort gaan we ook onze terrastegels afhalen. Wij raden iedereen aan om hier tegels te kopen. Erg tevreden over het bedrijf.
Er werd voor onze badkamer een tekening opgesteld met tegels die nu blijkt eigenlijk helemaal niet aangeboden werden in de winkel. Pas 3 maanden nadien hebben we een offerte gekregen waarbij de tegels aangepast werden naar tegels die wel ter beschikking waren in de winkel zonder ons te wijzen op het kleurverschil. Ondanks dat Sofie tijdens de afspraken in de winkel steeds zeer vriendelijk was, heb ik nadien een iets minder professionele en klantgerichte aanpak van Sofie gezien. Ze gaf onder andere aan bij mij dat zij diep ontgoocheld was in mij, iets wat je als klant niet dient te horen van een winkelverantwoordelijke.
Prima bedrijf heel mijn vloer gedaan met brukomtegels goede service en naverkoop aanraders
Bij deze firma krijg je hele duidelijke en goede informatie! Ik zat met een vraag over het onderhoud van een arduinen douchevloer. Super goede uitleg met aanraden van producten voor reinigen en beschermen. Ook een heel snelle reactie bij aanvraag informatie over stapstenen. Fijne firma, zeker een aanrader!
Ik kocht keramische vloertegels voor de volledige benedenverdieping. Zowel de service en advies tijdens mijn aankoop, als de afspraken voor betaling en levering, verliepen helemaal perfect! Daarbij ben ik ook ongelooflijk tevreden van de kwaliteit. Absolute aanrader!
Altijd een leuke ervaring gehad en reeds meerdere tegels aangekocht. Helaas is er bij de laatste afhaling van tegels iets mis gegaan door een pallet die niet goed in elkaar stak. Duidelijk dat dit niet onze fout is. Toch lijkt het brukomtegel interessanter om hun achter regels te verstoppen ipv een klant tevreden te houden en een pak gratis aan te bieden... Heel erg jammer. Volgende keer kijk ik vast uit naar een andere tegelwinkel.
bestelling stapstenen voor in het gazon is goed afgeleverd en snel, en voor een mooie prijs in vergelijking met andere bedrijven moet zeggen dat ik zeer tevreden ben van jullie service echt waar goede communicatie en info tijdens het transport doe zo verder en heel bedankt voor de service merci mvg
Heel content van de tegels en de service van Brukomtegel. Maar heel wat minder blij met de service van de transportfirma Elrotrans dat de tegels hebben geleverd. Ik heb de vrijdag ervoor een mail ontvangen dat ze hier de maandag erop rond 15u00 zouden komen. Opeens stond de chauffeur hier maandagmorgen om 5u30 !! Sorry, maar op z'n minst konden we verwittigd worden dat dit zo vroeg zou zijn !
Winkel met veel keuze voor een aantrekkelijke prijs. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Wist genoeg te informeren.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Brukomtegel NV met het openbaar vervoer


Sint-Pieters-Leeuw Europalaan 120 meter
170
571
Sint-Pieters-Leeuw Brukom 160 meter
Sint-Pieters-Leeuw Brukom 210 meter
171
Sint-Pieters-Leeuw Brukom 210 meter
171
Sint-Pieters-Leeuw Europalaan 220 meter
170
571

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid