facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brugse Boekhandel

Brugse Boekhandel

Info

Wij zijn sinds 1934 gesitueerd in de Brugse binnenstad, en zijn ondanks ons bijna 85-jarig bestaan nog steeds jong en dynamisch.

Geschiedenis

Naast onze algemene boeken, beschikken wij over een ruim aanbod aan kinder- en jeugdboeken, aangevuld met leerboeken voor zowel lager- als secundair onderwijs, een indrukwekkende collectie kantboeken, een uitgebreid assortiment fantasyboeken en heel wat ambacht en doe-het-zelf boeken.

Wij zijn tevens georganiseerd in leveringen naar scholen toe, wat betreft leer- en werkboeken. Mocht u als school geïnteresseerd zijn in onze manier van werken, aarzel dan niet om ons te contacteren voor verder informatie.

Wij organiseren ook af en toe workshops en lezingen. Deze kunt u telkens op onze facebookpagina terugvinden.



"Met ons 88-jarig bestaan zijn wij een gevestigde waarde in de Brugse binnenstad.Naast algemene boeken, beschikken wij over een ruim aanbod aan kinder- en jeugdboeken, aangevuld met leerboeken voor zowel lager- als secundair onderwijs, een indrukwekkende collectie kantboeken, een uitgebreid assortiment fantasyboeken en heel wat ambacht en doe-het-zelf boeken.Wij zijn tevens georganiseerd in leveringen aan scholen, wat betreft leer- en werkboeken, en aan bibliotheken, wat betreft zichtzendingen en bestellingen. Mocht u als school of bibliotheek geïnteresseerd zijn in onze manier van werken, aarzel dan niet om ons te contacteren voor verder informatie."
Adres: Dijver 2 , Brugge 8000, BE
Telefoonnummer: 050 33 29 52
Stad: Brugge
Route: Dijver 2
Postcode: 8000



op zoek naar gerelateerd: brugse boekhandel schoolboeken, standaard boekhandel, brugse boekhandel dijver 2, boekenwinkel brugge, de reyghere boekhandel, standaard boekhandel brugge, boekhandel brugge raaklijn, kantcentrum brugge
Recensies
Fijne boekhandel met vriendelijk personeel. Ga zeker ook een kijkje nemen in de kelder, want daar kan je een hoop koopjes vinden.
Heel leuk boeken winkel! Ze hebben een heel breed asortiment in boeken voor alle doelgroepen en leeftijden. Ik heb daar de eerste kinderboekjes van mijn dochterje in verwachting gekocht. Personeel is aardig en behulpzaam. En het zit in hartje centrum van Brugge
Heel mooi aanbod en vooral uitstekende service. Een dikke merci aan Michäela voor het uitgebreid helpen zoeken naar welke edities in Europa te verkrijgen waren binnen mijn budget. Het was duidelijk voelbaar dat je mij verstond en above and beyond ging gaan om te zoeken tot we de meest ideale combinatie vonden. Ook een dikke merci voor Kim voor het vriendelijke en snelle antwoord via mail bij het verzenden van mijn boeken en voor het subliem goed inpakken want DPD heeft serieus gegooid met mijn pakket, maar de boeken zijn ongeschonden. Dit is veruit een van de meest volledige en aangename boekenhandels die ik ken. 5 welverdiende sterren en een echte aanrader!
Vriendelijk personeel Kan goed omgaan met klanten die van buiten Brugge komen
Uitgebreid fantasy aanbod. Verkopen ook 2de hands ex bib boeken.
Omwille van boekenbons die onbeperkt geldig zijn.
Mooie exclusieve boekenwinkel, midden het historische Brugge. Ruim aanbod, exclusieve boeken over kantwerk. Ruime keuze uit historische boeken en alles over Brugse kant.
Gezellige winkel met bekwaam en uiterst behulpzaam personeel. Ze laten de klant echt voelen dat hij de koning is. Enigste winkel in Brugge die voor mij de moeite deed om mijn boek te verkrijgen en ze hebben die ook nog eens aan huis bezorgd. Ze verdienen voor mij echt een 10 op 10 of 5 sterren !!
Een zalige winkel , is binnenkomen in een andere wereld. Unieke locatie.
Kleine boekhandel die persoonlijk advies geeft aan zijn klanten. Ruime keuze aan boeken WO1 & WO2. Confituur bevat alle soorten fruit. Het is een smeltkroes van kleuren, formaten en smaken. Confituur is nu ook een belangenvereniging, een verzamelplaats, een kleurrijk verbond van onafhankelijke boekhandels in Vlaanderen. Stuk voor stuk kwaliteitsvolle winkels met een eigen gezicht en een grote liefde voor het boekenvak. Slimme lezers weten waarom ze kiezen voor de onafhankelijke boekhandel. Het is een culturele ontmoetingsplaats. Je botst er vaak op nieuwe,verrassende en inspirerende schrijvers en boeken.Het ruime en gevarieerde assortiment. Bestsellers slokken er niet alle ruimte op, er is ook aandacht voor het ‘onverwachte’,het ‘tegendraadse’ boek.De belezen, bevlogen en deskundige mensen. Het zijn boekhandelaren met lef, inzet en visie en ook een tikkeltje gekte.Geen twee onafhankelijke boekhandels zijn hetzelfde. Het verschil met ketenwinkels is nog groter. De bestaande diversiteit dient te worden gekoesterd.De buurt, de stad wordt er beter van, het straatbeeld aantrekkelijker. Onafhankelijke boekhandels investeren in plaatselijke projecten en organisaties.De kleinschaligheid, het persoonlijke, de tegenstroom. Onafhankelijke boekhandels hebben een ziel, een eigen gezicht, het zijn nog échte boekhandels.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Brugse Boekhandel.

Brugge boekenwinkels

openingstijden, locatie, vervoer. Dijver 2 butgenbach sportclub kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Brugse Boekhandel adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Brugse Boekhandel. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Brugse Boekhandel delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Books & Brunch Books & Brunch 302 meter An ideal combo of secondhand bookstore and a brunch/dessert-eatery (but you can just ...
Fnac Fnac 343 meter Uiteraard zoals alle gekende winkels veel te vinden boeken-audio-video-klein elektro-...
De Striep cv De Striep cv 450 meter Dé plaats om de strips te zoeken! Steeds alle nieuwe releases en een ruim aanbod van ...
EAB Eifel Ardennen Bike EAB Eifel Ardennen Bike 228 km Geführte Mountainbike-Touren duch Ostbelgien und den Ardennen
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid