facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruges Beer Museum

Adres: 3 Breidel Straat, 8000 Brugge
Telefoonnummer: +32479359567
Stad: Brugge
Route: 3 Breidel Straat
Postcode: 8000



op zoek naar gerelateerd: Biermuseum Brugge openingsuren, Bierproeverij Brugge, Brugge Biermuseum, Frietmuseum Brugge, Halve Maan Brugge, Bier Brugge, Breidelstraat 3 Brugge, Chocolademuseum Brugge
Recensies
Een heel aangename ervaring en bezoek aan de bar. De bierdegustatie van 5 soorten bier van 15 cl voor 10 euro is echt een aanrader.
Ontzettend leuke en informatieve tour die door het museum heen gaat. Ontzettend veel leuke weetjes en een leuke interactieve route door het experience heen. Met als klap op de vuurpijl aan het einde het proeven van de bieren
Heel interessant, veel bijgeleerd en lekker geproefd!
De rondleiding was niks aan! Zeker niet mijn geld waard, Maar de bier proeverij was daarin tegen erg geweldig. Voor 10 euro kun je 5 biertjes proeven. Personeel heeft kennis en is erg vrolijk.
Zeer interessante informatie met een speelse touch. Het proeven na de toer was een extra leuk omdat je zo weet wat je drinkt.
Leuke en informatieve plek om alles te weten over bier. De tour zelf beleef je met een iPad en koptelefoon. Er hangen allemaal verschillende stukken die je kunt scannen en waar je dan informatie over krijgt. Als afsluiter kun je ook nog bier proeven aan het einde van de rit.
Leuke rondleiding met tablet. Proeverij nadien een teleurstelling doordat enkel bieren van brouwerij palm te verkrijgen zijn.
Er leuk om wat bijzondere beren te proberen
Heel tof, enorme keuze van diverse bieren
Zeer vriendelijke bediening.mooie omgeving.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bruges Beer Museum.

Brugge avondwinkel

openingstijden, locatie, vervoer. 3 Breidel Straat kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bruges Beer Museum adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bruges Beer Museum. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bruges Beer Museum delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
K&S SHOP K&S SHOP 666 meter All the best brands of tobacco, Belgium beer, souvenir and drinks at the best price ...
Market Shop Market Shop 3 km Online Affiliate Shop.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid