facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruco Containers

Bruco Containers
Adres: Venhof 3 , Wijnegem 2110, BE
Telefoonnummer: 03 230 92 87
Stad: Wijnegem
Route: Venhof 3
Postcode: 2110


Openingstijden

Maandag: 07:00-18:00
Dinsdag: 07:00-18:00
Woensdag: 07:00-18:00
Donderdag: 07:00-18:00
Vrijdag: 07:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: bruco containers prijzen, goedkope container gemengd afval, container huren antwerpen prijzen, container steenpuin 6m3, containers huren prijzen, container huren schoten, bruco vacatures, bruco carrosserie
Recensies
İk vindt dat ze wat vriendelijker mogen zijn aan de telefoon. İk heb tot nu toe maar 2 keren moeten bellen terwijl ik meestal alles via mail regel, en die 2 keren heb ik iemand gehad aan de telefoon waarvan ik dacht amai die is zeker van de slechte kand opgestaan.
Perfecte service! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Echt een plezier om mee te maken te hebben. Hartelijk dank!
Mooi bedrijf. Vriendelijke mensen.
Verhuur containers .. afvalverwerking
Hier kan je een container bestellen en eventueel platen huren op waarborg
De sterke magneet hier voor de deur. Géén parkeervakken, dagelijkse overlast!! Verkeersveiligheid gaat niet boven dat broodje halen aan de overkant. Bewoners worden gedwongen verkeersovertredingen te doen om binnen- of buiten te kunnen rijden.
Voor de eerste keer naar bruco moeten komen uit nood. Kom je er aan niemand dat zeg waar je naartoe moet of wat je moet doen. Kom je op de weegbrug aan de soort telefoon zijn ze nog niet vriendelijk en zeggen ze niet deftig waar je naartoe moet rijden. Heel onvriendelijk en onduidelijk. Heel duur voor een zak dat zelf geen 20 kg woog betaal je al 30 euro. Schandalig niet aan te raden!!
ik kom vrijdag om 16h binnen ik had 2 frigo's bij en stuk of 50 plastic bakken bij ik vroeg offerte 20cent plastic en 10€ per frigo ik rij binnen ik loos alles, ik keer terug aan kassa mijn rekening 350€ ik accepter da niet ik nam mijn frigo's ik kwam terug naar kassa mevrouw aan kassa vroeg me terug 290€ ik zeid dat kloopt niet!!! in eens zie ik dat ik maar 54€ moet betallen ! is dat normal ?????
Top chauffeurs. Ze slagen er in om de container tot op een cm van de gevel te zetten!
Goede correcte service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid