facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwkotje Lendelede

Brouwkotje Lendelede

Info

Hobbybrouwerij. Volg hier onze hobbybrouwsels.



"Oprichter Dirk de Meester van Brouwerij De Meester noemt bierbrouwen 'de lekkerste midlife-crisis'. Nadat zijn eigen huis en garage te klein werden, begon hij een micro-brouwerij met café in Harelbeke. Inmiddels is de bierbrouwerij een groot succes en bekend ver buiten Harelbeke. In het sfeer café geniet u van prachtig bruin bier of blond bier. Ook kunt u de dranken paren met een heerlijke hapjes in het eetcafé. U kunt de brouwerij bezoeken, maar ook het café afhuren. Op zoek naar een bierpakket cadeau met geschenkverpakking bier? De microbrouwerij heeft het voor u."
Adres:
Stad: Lendelede


Recensies
Zeer heerlijke ambachtelijke bieren. Maar bier is er niet het enige dat goed is. Ook de prijs en de kwaliteit van het eten / drinken is een dikke meevaller. Ja kan er allerlei lekker dingen krijgen. Van stoofvlees tot vispanneke tot vers klaargemaakte burgers. De presentatie van het eten is zeer tof en verzorgd en de hoeveelheid zal de meeste mensen hun honger stillen. Ook zeer gezellige sfeer en propere zaak.
Leuk plaatsje om met vrienden een gezellige avond te beleven. Een leuk assortiment eigen gebrouwen biertjes en bijhorende tapas of eenvoudige gerechten..
Heerlijke biertjes, keuze te over in het aanbod. Degene die ik al kon proeven vond ik zowel uniek/origineel als heel gebalanceerd, met verfijnde en volmondige smaken. Proeven zou ik zeggen.
Zeer lekkere en ambachtelijke bieren. Ook prijs/kwaliteit voor gerechten zoals spaghetti, ribbetjes, ovenkoeken, croques,...
Heerlijke en zeer kwaliteitsvolle zelfgebrouwen bieren: er wordt zeer veel aandacht besteed aan het correct brouwen. Het assortiment is groot dus ook voor ieder z'n smaak wel iets te vinden. Sympathieke bediening. Ten laatste kan je lekkere eenvoudige gerechten krijgen aan een correcte prijs. Zeer gezellige zaak met een gezellig verwarmd terras. Aanrader!
We zijn zaterdag avond om 20 uur toegekomen.we bestelden 2 ovenkoekjes met ham en kaas.na 3 biertjes reeds 21.55 nog geen oven koekjes in het vooruitzicht.ober zei dat nog verschillende wachtende voor ons waren... Alle mensen rondom ons zelfde ervaring...
Leuk om even rond te mogen kijken. Biertje gedronken en bier gekocht
Heerlijke bieren gebrouwen volgens de regels van de kunst. Groot aanbod huisbieren en lekkere maaltijden in het brouwcafe.
Zeer vriendelijk, zeer proper en veel soorten lekkere bieren! Aanrader!
Zeer goeie artisanale brouwerij met een ruim assortiment eigen bieren met een heel mooi café en verwarmd buitenterras.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid