facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij Wilderen

Brouwerij Wilderen

Info


Adres: Wilderenlaan 8 , Wilderen 3803, BE
Telefoonnummer: 011 58 06 80
Stad: Wilderen
Route: Wilderenlaan 8
Postcode: 3803


Openingstijden

Dinsdag: 13:00-00:00
Woensdag: 13:00-00:00
Donderdag: 13:00-00:00
Vrijdag: 13:00-00:00
Zaterdag: 13:00-00:00
Zondag: 13:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: brouwerij wilderen eten, brouwerij wilderen kaart, brouwerij wilderen openingsuren, brouwerij wilderen wandelen, brouwerij wilderen menukaart, brouwerij wilderen gin, brouwerij wilderen bezoeken, brouwerij wilderen picknick
Recensies
Heel fijne plaats om iets te gaan drinken. Er is een ruime parking. Een groot en aangenaam terras. De schuur is ook heel gezellig om te gaan zitten. Veel keuze van drank en hapjes. Nachos en tapasbord zijn zeker een aanrader. Ook mogelijkheid om in de shop iets te kopen en een rondleiding in de brouwerij te krijgen.
Een prachtige plek, een warm welkom, een zeer vriendelijk team!! Nous avons passé un merveilleux moment ! Dankuwel voor geod vibes !!
Zeer toffe locatie om te vertoeven. Hun bieren vallen in de smaak, de cuvee met whisky is een voltreffer. Hier kom ik zeker terug.
Zeer leuke plaats voor een hapje en een drankje, ook de rondleiding door de brouwerij is zeker een aanrader. Er is een mooi groot terras aanwezig dus zeker de moeite voor in de zomer een fiets trip naar toe te maken.
Topbrouwerij. Mooi gamma aan bieren en spirits. Kennis van brouwen, stoken en een krachtige marketing. Kwaliteitsvolle producten te degusteren in een prachtig rustiek kader. Genieten. Zeker een bezoek waard.
Als je in de buurt bent van St-Truiden is het zeker de moeite om eens een bezoek te brengen aan deze mooie Limburgse brouwerij en haar geschiedenis.
Hele mooie locatie. Overal mooi om te gaan zitten zowel buiten als binnen. Super vriendelijk en leuk personeel. Heel lekker bier en hapjes. Wij hadden de picknick mand met kaas, worst, brood, bier en fruitsap. Komen zeker nog terug!
Unieke lokatie in een groene, rustige omgeving. Keuze uit verschillende leuke, gezellige, zonnige of beschaduwde terrassen die een leuk geheel vormen om rustig te genieten van de lokale bieren en hartige en/of zoete lekkernijen. Zeer vlotte en vriendelijke bediening!
Gezellig terras om te zitten. Je zit op een gesloten binnenkoer met voldoende ruimte tussen de tafels eveneens een klein speeltuintje in een grote zandbak. Kleine kaart met lekker eten klaargemaakt met streekproducten en uiteraard lekkere biertjes ... absoluut een toppertje . Ps. In het weekend als het zonneke van de partij is er veeeel volk in de week en geen vakantie dan is het ok
Op een rustig terras genieten van een plaatselijk biertje en lekkere krabbels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid