facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij Verhofstede

Brouwerij Verhofstede

Info

Brouwerij Verhofstede Ambachtelijke Likeurfabriek

Geschiedenis

Brouwerij Verhofstede werd in 1885 opgericht door onze overgrootmoeder Stephanie de Jaeger. Bier (van hoge gisting) werd er gebrouwen tot 1967.


Op basis van oude familierecepten maken wij aperitieven, kruidenlikeuren, fruitlikeuren en jenevers.


Wij importeren eveneens uitstekende Franse wijn en een mooi assortiment Spaanse wijn en cava.
Dankzij 45 jaar persoonlijk contact met elke leverancier controleren we bij hen ter plaatse de natuurlijkheid van hun producten en methoden om zo de beste kwaliteit te kunnen garanderen aan onze klanten.



"Brouwerij Verhofstede is één groot familieverhaal. De liefde voor het brouwen zit in onze genen. Al vier generaties lang creëren wij zuivere natuurproducten waarin je passie en ambacht proeft in elke slok. Het begon allemaal in 1885 als bierbrouwerij. Langzaam vloeide het sinds 1961 over in het maken van artisanale likeuren, jenevers, kruidendranken en gins. Als vierde generatie kijken we gestaag vooruit en willen we alle liefhebbers overtuigen om van onze producten te genieten. Bezoek ons op afspraak of kom langs in onze winkel. We heten u van harte welkom in onze stokerij!Onze winkel is geopend van ma-za telkens van 9-18 uur."
Adres: Vlasbloemstraat 166, 9100 Nieuwkerken-Waas, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)3 775 74 84
Stad: Nieuwkerken-Waas
Route: Vlasbloemstraat 166
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Brouwerijen Waasland, Verhofstede fruitsap, Wijnen Verhofstede
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
tpaenhuys.be tpaenhuys.be 2 km Top Brouwerijtje! met diverse lekkere bieren met diverse smaken, alco gehalte maar al...
Recensies
Heel lekkere likeuren en geestrijke dranken. De opendeurdag is beslist een aanrader. Je kan op die dag de producten degusteren en/of genieten van heerlijke cocktails betalend. De muziek, de lekkere gerechtjes en drankjes ... Beslist de moeite waard!!
Heerlijke drankjes, stijlvolle brouwerij. Gin en La cunita echt superlekker, maar zeker ook de andere dranken. Flessen zijn ook stijlvol, dus ook echt heel leuk om cadeau te doen! We waren er tijdens het ambachtelijk weekend. Gezellig om te zitten... Fijne sfeer! Ook lekker eten tijdens dit evenement.
Een lokale stokerij met overheerlijke producten. Tevens altijd vriendelijke bediening. Ook de serveertips bij de verschillende dranken is mooi meegenomen. Geschenkpakket nodig? Ook dat is een aanrader in verschillende prijsklasse.
Heerlijke ambachtelijke dranken, heel veel eigen recepten. Klasse familiezaak.
Zeer vriendelijke bediening, met de mogelijkheid om te proeven!
Een heel leuk bedrijfsbezoek! Met een hele lekkere degustatie daarna
Vriendelijk onthaal lekkere likeuren en wijnen.
Heerlijke zomerbar met veel plaats tussen de bubbels. Topdranken van de brouwerij en topeten van foodtruck Mosselhut! Als je kan reserveer dan een degustatie: je weet niet wat kiezen uit het assortiment...
Al enkele jaren fan van de likeuren. Limon de la casita <3 Solé <3 Ik ben een grote fan!
De komende weekends kan je op het gezellig ingerichte zomerterras terecht voor een lekkere cocktail of voor de degustatie van een lekker wijntje! Alles coronaproof.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid