facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij van Oelegem

Brouwerij van Oelegem
Adres: Zandhovensteenweg 1, 2520 Oelegem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 344 88 89
Stad: Oelegem
Route: Zandhovensteenweg 1
Postcode: 2520



op zoek naar gerelateerd: Marrehof Oelegem, Brasserie Ranst, Restaurant Ranst, De Leeuw Oelegem menu, De Leeuw Oelegem Facebook, Oelegem Café, De Linde - Oelegem, Brasserie Broechem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Linde De Linde 321 meter Lekker gegeten. Verzorgd en niet doordeweeks menu dat erg goed smaakte. Vriendelijke ...
Recensies
Vriendelijk onthaald door een juffrouw. Eten was lekker gezellige interieur. Gereserveerd via vivabox. Ze hadden gezegd dat je uit de kaart kon kiezen. Maar dat klopt niet dessert was stadaard. En we hadden 2 steaks genomen. Masr had de suggesties niet gezien van de lamsfilet en vroeg 1 min later of ik de lamsfilet kreeg. Maar dat mocht niet o.dat dat 2 euro duurder was. Spijtig dat ze hun willen laten kennen voor 2 euro duurder. Ofwel willen ze het niet maken omdat we 2 dezefde gerechten hadden en dat is gemakelijker voor hun. Maar het is toch een restaurant. Dus wel spijtig. Je kan beter zo gaan eten maar niet via vivabox. Want dan heb je weinig keuze en je hasl er geen voordeel uit. Dan betaal je wat meer en heb je iets dat je graag wilt. Het was ook niet druk. Bediening was goed maar er is geen extra service.
Verschikkelijk!!! Het was ni lekker, de pasta was plat met een rare saus, de wrap was sla me saus en kip, er stond goede vulling sla is geen vulling! De ribbetjes hadden een rare smaak. En de wok was niet gewokt. De tiramisu was slagroom met harde vingers. We hebben niks helemaal opgegeten. Bestel niet!
Heel zuur en en onvriendelijke bediening Slecht eten uitgedroogde smakeloze tongetje , kip met een saus uit pakjes , en met een gemiddelde van 2 watertjes en 2 koffie en 12 man een rekening van een klasse restaurant. Slecht en slecht en slecht het enige positieve voor ons was het gebouw en ons gezelschap. Buiten na het fietsen iets gaan drinken is het een echte wegblijver. Als je echter van een zuurpruimbediening houdt is het wel een aanrader. Het is spijtig dat zo een locatie naar beneden getrokken wordt door zuurpruim bediening en slecht eten.
Voorheen Restaurant Den Bol Ooit was het er duur. De uitbater liet de zaak over en stond nog zelf in de keuken. Toen was er geruime tijd geen even goed restaurant in de omgeving aan de verlaagde prijzen. Wij waren er wekelijks te gast en hadden van niets te klagen. Verschillende uitbaters volgden elkaar op en het liep van kwaad naar erger totdat recent een nieuwe patron, die zelf in de keuken staat, de zaak overnam. Hoogst nodig want de vorige uitbater dacht met wat chiqué en hogere prijzen het in ons dorp te kunnen waarmaken. Na er vijf of zeven jaar te zijn weggebleven, vorige week op verkenning gegaan. Interieur weinig veranderd, eten kon om 20.25 nog net, prijzen lichtjes aan de hoge kant, vriendelijke uitbater en personeel en HEEL LEKKERE scampi's in curry met OVERHEERLIJK donker brood gegeten. Een karaf 50cl goede witte wijn aan Eur 17,50 vonden we wat duur. Van het hoeve-ijs achteraf wist ik niet dat dit zo lekker kon zijn. Prijzen supplementen en desserten abnormaal hoog. Waarschijnlijk ziet men ons daar nog terug. Niet te verwaarlozen bij mooi weer: het grote buitenterras.
Wel ok Maar, pas op!!! Ook al stond er vandaag scampi a volente op de kaart!!! Plots ter plaatse werd aangegeven dat dit enkel kan na reservatie telefonisch. Helaas :- Toch staat op hun kaart geschreven dat ‘reservatie wenselijk is’ maw niet verplicht... Niet slim om mensen zo op het verkeerde been te zetten. We kregen de volente niet! Na lang aandringen werd een dessertje aangeboden... Klant is niet altijd koning. Op zich was eten goed, beperkte service alles duurde zeer lang... Hopelijk vinden ze hun weg ...
Waar je tegenwoordig bijna nergens meer een nootje krijgt als je een pintje bestelt, krijg je hier een étagère opgestapeld met spinnetjes, chocolaatjes, koekjes enz ... bij een thee of koffie. Zálig! Bovendien kan je voor bijna alle hoofdgerechten, een kleine portie bestellen wat perfect is als je niet echt een grote eter bent. De supervriendelijke bediening komt hier dan nogeens bovenop. Het terras aan de achterzijde wordt binnenkort na een fietstochtje zeker uitgeprobeerd. Zeer fijne eerste kennismaking!
Goede lekkere gerechten, mooie locatie zeer vriendelijke uitbater/kok. We hadden Ribbetjes gevraagd bij reservatie en dat is nog dezelfde avond opgedient kunnen worden. Sjiek gedaan. Bedankt! Opvolging van de bediening aan tafel was ondermaats. Jammer...
Op mijn verjaardag met 10 personen gaan eten, het was heel lekker voor iedereen. Na een slechte ervaring lang geleden, en wat twijfels, hebben we er de laatste tijd steeds heel lekker kunnen eten met een correcte bediening. Als het goed is mag het ook gezegd worden.
Heel lang moeten wachten op bediening, ondanks gereserveerde tafel! 2u in totaal voor enkel een hoofdgerecht en dan te horen dat de frietjes op zijn!! Sorry maar, ondanks een gratis drankje van de chef, is dit er ver over!!
Zeer lekker gegeten. Perfect gebakken steak, zalige bearnaise. Goed aanbod bieren. Toffe en bekwame uitbater. Één minpuntje, je kan er fondue eten,...... maar zo een paar potten lkokend vet in de zaal en niet veel verluchting...... alle kleding in de was.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid