facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij Eutropius

Brouwerij Eutropius

Info

Een kleine artisanale brouwerij rond 3 jonge twintigers met een enorme passie voor bier.

Geschiedenis

Sinds vele jaren worden in Heule op kleine schaal artisanale bieren gebrouwen. Sinds mei 2014 wordt dat gedaan door een groepje twintigers die hun passie voor bier in de praktijk hebben omgezet.
Naast eigen bier maken ze ook bieren voor derden: particulieren, sportclubs, hobbybrouwers,... iedereen kan er terecht voor het maken van zijn eigen persoonlijke bier.



"Contract brewery with a focus on quality and flexibility"
Adres: Hogeweg 263, 8930 Menen
Telefoonnummer: 0494399966
Stad: Menen
Route: Hogeweg 263
Postcode: 8930



op zoek naar gerelateerd: Hogeweg 263 Menen, hogeweg 263 b-8930 menen, Kataklysm st tabarnak, Brouwerij Eutropius jobs, Vacature brouwmeester, Brouwerij Eutropius facebook, Remembrance bier, Brouwerij Eutropius btw nummer
Recensies
Mislukt bier niet terugbetalen en dan zelf verder verkopen. Triestig.
Redelijk magazijnier goed en behulpzaam kantoor arogant
Ik ontdekte bij toeval het nieuwe bier OSCAR Triple triple triple bravo!!
Een slechte batch brouwen kan gebeuren maar daarna geen restitutie voor het kleine merk dat hun hart in hun merk steekt + hun bier verkopen zonder dat ze het weten. 2x oplichterij. Geweldige ethiek. Ze moeten erg trots op zichzelf zijn..
We hebben met deze jongens een paar batches bier gebrouwen. De ene moest een New England IPA zijn. We hadden dit bier tientallen keren commercieel gebrouwen. Hun batch kwam er verschrikkelijk uit - bruin, helder, geen hopsmaak. Maar dat gebeurt. Brouwen kan lastig zijn en er gaan dingen mis, maar de manier waarop ze ons daarna behandelden was gewetenloos. Ze hebben ons niet alleen niet terugbetaald, maar ze hebben het bier dat vernietigd had moeten worden meegenomen en het doorverkocht met onze labels! Dat is crimineel op het randje. Sinds dit is gebeurd, ben ik benaderd door 4 verschillende brouwers die vergelijkbare slechte ervaringen hadden met deze jongens. Er zijn betere opties in België. Ik stel voor om ergens anders heen te gaan.
Zeer vriendelijk personeel en uitstekende bieren. Een bezoek waard!
Leuk bedrijf, ik werk daar
Geweldig bier! Geweldige mensen!
Coole kleine brouwerij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid