facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brouwerij De Ryck

Brouwerij De Ryck

Info

Familiale brouwerij met 10 heerlijke bieren: het Arend gamma (blond-dubbel-Tripel), Steenuilke en Spécial De Ryck alsook lekkere bierproducten!

Geschiedenis

Wij zijn een kleine familiale brouwerij die 10 heerlijke bieren produceert waaronder de met de Bronze award beloonde Spécial De Ryck (World beer cup San Diego), de gouden medaille winnende Arend Tripel (European beer star Nürnberg) en ons hoppig, kruidig blondje: "Steenuilke", een op en top streekbier van en voor de Vlaamse ardennen die op de european beer star de zilveren medaille wegkaapte.
In september 2011 werd de brouwerij 125 jaar en lanceerden we onze heerlijke 'Gouden arend' , een hoppig blond bier van 9% alc enkel in mooie exclusief bedrukte flessen te verkrijgen.
Naast onze bieren bieden wij ook een ruim aanbod van bierproducten: Hazelnootbierkaas, bierpaté, bierpralines en uniek in België: Bierschnaps, een destillaat van onze Spécial De Ryck.
Laat je verleiden door de charme van deze heerlijke bieren en bierproducten! Santé!

Adres: Kerkstraat 24, B-9550 Herzele
Telefoonnummer: 053622302
Stad: Herzele
Route: Kerkstraat 24
Postcode: B-9550


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: 135 jaar De Ryck, De Ryck webshop, Brouwerijbezoek Vlaamse Ardennen, Brouwerij De Arend, De Ryck Special, Brouwerij De Bie, Brouwerij Oudenaarde, Brouwerij Roman
Recensies
Gegrilde en licht gerookte koolvis in een unami van tomaat en safraan. Gegrilde groene asperges . Salsa van tomaat,radijs en rode ajuin. Goed koel geserveerde Steenuilke ... subliem ...
Heel leuk om eens te passeren voor wat inkopen als je in de buurt bent, vriendelijke mensen die je hartelijk verwelkomen. en natuurlijk super biertjes!
Informatieve rondleiding gekregen ondertussen al 3 jaar geleden. Ik vond het juist jammer dat er op het einde toen geen degustatie was zoals aangekondigd, ondertussen is dat wel het geval heb ik gehoord.
Lekkere bieren, leuke evenementen in de zomer, gezellige binnenkoer, aanrader.
Me gusta 'Steenuilke'!
zeer lekkere bieren. De Arend is een sterke aanrader
Ons streekbiertje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid