facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broothaerts Elektro

Broothaerts Elektro

Info

Uw vakman voor TV, audio, Telecom, keukentoestellen, was- en droogtoestellen, huishoudtoestellen, fototoestellen en meer.

Geschiedenis

Uw vakman voor TV, audio, Telecom, keukentoestellen, was- en droogtoestellen, huishoudtoestellen, fototoestellen en meer.

Adres: Mechelseweg 92, 1880 Kapelle-op-den-Bos
Telefoonnummer: +3215711794
Stad: Kapelle-op-den-Bos
Route: Mechelseweg 92
Postcode: 1880



op zoek naar gerelateerd: broothaerts kapelle-op-den-bos openingsuren, Broothaerts Londerzeel, Select elektro, Solden elektro, DE DECKER Londerzeel, Selexion folder, Selection, Selexion klantendienst
Recensies
Tip-top covid-proof én even vriendelijk als altijd!
Een topwinkel qua aanbod, prijs/kwaliteit en service. Hier wordt je nog persoonlijk bedient. De winkel staat ook vol leuke toestellen van keuken aparaten tot hifi, ze hebben echt alles.
Prima en persoonlijke service. Zowel als consument maar ook voor professioneel gebruik een mooi aanbod in functie van noden. Professionele installatie.
Veel keuze, goede dienstverlening, parking net voor de deur, had niets nodig, gewoon even gaan kijken. Indien ik nog eens iets nodig heb, weet ik waar ik terecht kan
Heel vriendelijk en behulpzaam een reden om meer te gaan
Nog een échte familiezaak van vertrouwen. Goede prijs/kwaliteitverhouding en een prima service die veel goedkoper is dan rechtstreeks door fabrikanten te laten herstellen!
Je wordt er geholpen alsof het je eigen familie was. Super sympathiek en deskundig.
Prima service, kwaliteitsproducten, luisterend oor voor de klant!
Prima, zehebben mij heel goed geholpen.
Onbeleefd,nog nooit meegemaakt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid