facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broodjes Bongusto

Broodjes Bongusto

Info

Levering van broodjes, wraps, slaatjes, soepen, ontbijtmanden, en meeting formules.
Er is geen oprechter liefde, dan de liefde voor lekker eten



"Wij verzorgen ontbijtmanden, brunchmanden en catering aan huis. Wij zorgen dat de catering van je feestjes op wieltjes loopt. Maar ook leveren wij de lekkerste picknickformules, wraps, slaatjes en dessertjes uit de streek!"
Adres: Mereldreef, 3140 Keerbergen
Telefoonnummer: 0496 501981
Stad: Keerbergen
Route: Mereldreef
Postcode: 3140


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 16:00
Dinsdag: 06:00 - 16:00
Woensdag: 06:00 - 16:00
Donderdag: 06:00 - 16:00
Vrijdag: 06:00 - 16:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ontbijt aan huis Mechelen, ontbijt aan huis vlaams-brabant, Ontbijt aan huis Duffel, Ontbijtmanden, Ontbijtmand Moederdag, Ontbijt aan huis Aarschot, Ontbijtmand Gent, Brunch aan huis Leuven
Recensies
Vriendelijke mensen. Geweldige service. Lekker vers en met zorg bereide manden. De eerste keer heb ik getwijfeld omwille van de prijs, maar ik heb toen toch een brunch mand besteld omdat ik hun aanbod het beste vond in vergelijking met de concurrentie en zij aan huis leveren. Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik heb meer dan waar voor mijn geld gekregen. Ondertussen heb ik al een paar keer een brunchmand besteld. Elke keer met even lekker en bereid met evenveel zorg. Voor volgende week heb ik terug een mand besteld. Ik kijk er al naar uit.
Een "schande" hoe goed het is. :- Alles wat in de mand zit is super lekker, heel veel vers gemaakt en ook VEEL. Eten voor een heel feestweekend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid