facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broodhuys Edelweiss

Broodhuys Edelweiss

Info

BTW 0643 349 431
HRGent 180 842

Adres: Jozef Wautersstraat 55, 9050 Gentbrugge
Telefoonnummer: 092301989
Stad: Gentbrugge
Route: Jozef Wautersstraat 55
Postcode: 9050


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 12:30
Vrijdag: 07:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Bakkerij Edelweiss Gentbrugge, Broodhuys Koen
Recensies
Heel onvriendelijk. Bij een vorig bezoek zag ik hoe de bazin uitvloog tegen een jongetje dat alleen om brood kwam omdat hij zijn step binnen opzij wou zetten… hij deed dat heel rustig dus die reactie was totaal niet correct. Net weer heel geïrriteerd en onvriendelijk bediend. Het is vandaag toevallig ‘dag van de klant’ maar daar merk je niks van bij deze bakker. Bij de vraag naar volkoren pistolets, werden we afgesnauwd ‍. Brood zelf is ook niets. Melig, wakke kors en de piccolo’s wegen volgens mij nog geen 20gr… Ik prefereer een lokale handelaar boven een keten, maar in dit geval fiets je toch beter door naar Aernoudt! Veel meer keuze, altijd vriendelijk geholpen, en in de plaats van kinderen nijdig aan te kijken alsof het wandelende bacteriën zijn, krijgen ze daar vaak nog een extraatje!
KOEKEN OP BESTELLING BIJ EDELWEISS : Na drietal ervaringen met bestellingen bij Edelweiss, waarbij we 3 keer niet het volledig gewenste pakket kregen, maar er werd aangevuld met ongevraagde koeken en we zelfs verwijt kregen toen we dit achteraf meldden, hebben we een tiental jaar niet meer aangedurfd om iets te bestellen. Ons deze week - door omstandigheden- genoopt gevoeld om toch eens op bestelling te werken : helaas ook deze keer maar half gekregen wat we besteld hadden. Eén keer een foutje kan, maar vier keer op vier, met jaren interval, dat is echt telkens een ontgoocheling... Zooooo jammer want de koeken bij Edelweiss zijn qua smaak niet te overtreffen .
Super lekkere koeken en maisbrood hmm Alsook de beste rijsttaartjes ooit gemaakt door de mensheid knapperig bladerdeeg en de rijstpap erin is zö SMAAKVOL!
Mijn vaste stop op mijn postronde om wat bij te tanken. Super bakkerij.
Edelweiss beste bakker van 9000! Kom speciaal van Oostakker naar jullie!!
Zeer vriendelijk en verse producten elke dag
Jammer dat ze niet regelmatiger open zijn
Zeer lekkere koffiekoeken, sappig en smeuïg.
Goed brood maar ook zalig snoep!
Lekker brood en vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid