facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broodbaar

Broodbaar

Info

Broodjesbar in Vilvoorde die gespecialiseerd is in levering aan bedrijven. In ons assortiment vindt je broodjes, soepen, slaatjes, croques, warme gerechten, ontbijt, fruit, desserts en vergaderassortimenten.



"Broodbaar is een broodjeszaak in Vilvoorde die zich specialiseert in leveringen aan bedrijven.In het assortiment vindt je broodjes, soepen, slaatjes, croques, warme gerechten, ontbijt, fruit, desserts en vergaderassortimenten. Meer informatie vindt je op onze bestelpagina, al onze producten zijn online bestelbaar."
Adres:
Telefoonnummer: 02/725 78 15
Stad: Diegem


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 13:00
Dinsdag: 08:00 - 13:00
Woensdag: 08:00 - 13:00
Donderdag: 08:00 - 13:00
Vrijdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Online broodjes bestellen, Sugarden Vilvoorde, Deli Lunch, Broodjes Perk, Belegde broodjes Zemst, Hoeveel mini broodjes per persoon, Hoeveel mini pistolets per persoon, Broodbar Wuustwezel menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cockplein Cockplein 5 km
Recensies
Wij zijn zeer tevreden over de service en het aanbod, ook het online betaalsysteem is heel klantvriendelijk in gebruik. Zelfs bij nabestelling worden de broodjes tijdig geleverd. We raden iedereen aan om bij broodbaar te bestellen.
Ik stop ermee. Jaren elke dag een broodje maar ze zijn gewoon te duur geworden. Spijtig.Eten: 4/5
Héérlijke broodjes, goed belegd met altijd verse producten en aan eerlijke prijzen. Wij zijn fan!
Uitstekende service, altijd op tijd alsook zeer flexibel. Zeer vriendelijk aan de telefoon. Ruime keuze aan broodjes en slaatjes. De ideale keuze voor bedrijfscatering! Misschien een tip: zou tof zijn om wat meer rotatie/variatie te zien in de salades of warme schotels.
Veel keuze tussen verschillende lekkere en speciale broodjes en slaatjes, super makkelijk dat ze op het bedrijf geleverd kunnen worden. Optie om met payconiq te kunnen betalen vind ik persoonlijk ook heel handig. Levering is zo goed als altijd stipt op tijd en de bezorger is elke dag opnieuw super vriendelijk. Zeker een aanrader! Update 08/04: De soepen zijn ook super lekker en ideaal als vieruurtje op het werk. Iedereen aan wie ik een koude schotel heb aangeraden is hier ook zeer tevreden over. Je krijgt een goeie portie voor een schappelijke prijs. Makkelijk te bewaren om mee te nemen naar huis ook. Zoveel maanden later nog altijd een aanrader :!
Heerlijke broodjes en mooi assortiment! Online bestelling loopt zeer vlotjes! Zeker een aanrader!
lekkere slaatjes en broodjes, ook goede soep. Makkelijk dat je online al kan betalen en laten leveren met vast account.
Goede broodjes, maar een vreselijke site om op te bestellen. Je moet je meermaals aanmelden en als je betaald met Payconiq moet je na de betaling ook nog eens bevestigen dat je wilt bestellen. Het probleem met het betalen via payconic is opgelost, sinds kort wordt de bestelling automatisch bevestigd na het betalen. Ik heb ook geen random momenten gehad dat ik me terug moest aanmelden.
Topkwaliteit en steeds geleverd. Vegetarische menuopties: Groenten, meergranen,... Speciale dieetwensen: Gezond, halal
Halal broodjes ter beschikking dus zeker een plus ! Slaatjes en broodjes zijn dik in orde
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid