facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Broodatelier Brent

Info

Dertig jaar passie voor het bakkersvak, doorgegeven aan een nieuwe generatie.

Geschiedenis

Dertig jaar passie voor het bakkersvak, doorgegeven aan een nieuwe generatie. Een team, of zeg maar familie, op missie om u elke dag het beste voor te schotelen. Artisanaal bereid brood, verfijnde patisserie en legendarisch lekkere koffiekoeken: dat is Broodatelier Brent.



"Dertig jaar passie voor het bakkersvak, doorgegeven aan een nieuwe generatie. Een team, of zeg maar familie, op missie om u elke dag het beste voor te schotelen. Artisanaal bereid brood, verfijnde patisserie en legendarisch lekkere koffiekoeken: dat is Broodatelier Brent."
Adres: L. Van Hoeymissenstraat 12, 1840 Malderen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 052341819
Stad: Malderen
Route: L. Van Hoeymissenstraat 12
Postcode: 1840


Recensies
Super lekker brood en patisserie
1 woord: “Top!” De gekende kwaliteit zowel tijdens de eindejaarsfeesten als door het jaar heen. Ook het afhaalpunt is een super pluspunt!
Zeer goede bakkerij. Heeft steeds lekker en versgebakken brood. Veel keuze, ook als je er pas op de middag kan zijn. Je kan ook online brood en dergelijke bestellen. Met een code kan je dan de bestelling ophalen en hoef je niet aan te schuiven in de winkel.
De typische dorpsbakkerij waar de bakkersvrouw je van bij het eerste bezoek het gevoel geeft dat je er al jaren komt! Brood en gebak van normale tot goede kwaliteit maar voor hun éclairs zou ik te voet van 10km ver komen! Capaciteit van de bakkerij lijkt wel wat klein want ver voor de middag zijn de rekken vaak al leeg. Update: na overlijden van bakker Jan en tijdje gesloten te zijn geweest is de bakkerij weer open! Zal er binnenkort weer eens gaan, volgens de geruchten is het er nog even goed als vroeger!
Veel keuze, lekker brood, betalen met bankkaart kan hier gelukkig ook. Ziet er allemaal super netjes en lekker uit!
Vriendelijke service. Lekker brood. Veel keuzes, ook in patisserie. Enorm eenvoudig om online te bestellen. Recommend!
Bakkerij Brent roep ik uit als de beste bakker van de Vlaamse wegen ! Een puur feest voor jouw smaakpapillen in oogverblindende creaties ! Van wit broodje tot winter wonderland taart krijg je een wervelwind aan kwaliteit ! Zeer handige webshop !
Zeer lekker brood en afhaalsysteem is super makkelijk en handig
De taart dat ik gisteren gegeten heb, is de beste dat ik ooit gegeten heb, een culinair orgasme! Als je echt een lekkere taart nodig hebt ga naar Broodatelier BRENTeen aanrader Monique
Zeer goede koffiekoeken en stokbrook ..zeer lekkere worstenbroodjes.Helaas zeer vlug uitverkocht,niet altijd alles aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid