facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brood en Banket Alexandra

Info

Ambachtelijke bakker waarvan geregeld info gegeven wordt en met foto's

Adres: Lodewijk van berckenlaan 151, 2600 Berchem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 033214721
Stad: Berchem
Route: Lodewijk van berckenlaan 151
Postcode: 2600


Openingstijden

Maandag: 05:00 - 18:00
Dinsdag: 05:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Bakker Berchem Pulhof
Recensies
Goede pistolets, koffiekoeken en worstenbrood maar wel niet altijd vers. Het gebak ziet er lekker uit. Het brood mag op een iets hogere temperatuur en/of langer worden gebakken. Het personeel is vriendelijk, al zit er wel een arrogant, onbeleefd oud vrouwtje tussen met zwart geverfd haar die precies haar job niet graag doet en dus eigenlijk aan vervanging toe is.
Een brood gekocht uit de automaat, het zat zo vast dat de hele zak gescheurd is. Een vierkante crèmekoek met chocola gekocht, vorige keer was het heel lopend en veel maar nu vind ik de crème amper terug... Ik ga wel op een ander. Merci
Nog warme bakker, lekker brood en patisserie. Minpuntje lang aanschuiven maar dat is de prijs van het succes.
Steeds een vriendelijke bediening, veel keuze in brood en gebak. In het weekend best bestellen want er kunnen lange wachttijden zijn...... normaal voor een goeie Bakker
Al een applaus voor de bakker die snachts bezig is. Van al het lekkers krijgen ze toch een 10/10 door hun croissants! Overheerlijk! Ook de fruitsap is een 5/10 qua smaak maar spijtig genoeg in plasticfles terwijl glazen flessen beter zijn. Wel terug een 10/10 omdat ze sinds kort geen plastic zakjes meer uitdelen.
Al een paar weken koffiekoeken te weinig gekregen of verkeerde koffiekoeken. Terwijl we ze besteld hadden. Wel een bakker met lekkere koeken, croissants.
Onze huisleverancier voor al ons brood en banket. Super tevreden van de kwaliteit en service. Snelle bediening en gemakkelijk om te bestellen. Een vakman in hart en nieren en een echte warme bakker. Dat vinden blijkbaar veel mensen want aanschuiven is in het weekend vaak het geval.
Mijn klein zusje zou voor haar verjaardag een mooi cake naar school meenemen voor haar verjaardag, die wij hadden hebben besteld bij de beruchte bakkerij “Alexandra” het woord berucht is hier concreet uitgedrukt want een cake van 1,5cm groot is schandalig om te zien. Tot mijn verbazing begrijp ik niet hoe dit cake tot 10 personen kan behoren, deze bakkerij is een en al schandaal na zelfs een telefoontje zeide ze dat ik mijn plan mocht trekken ze zetten de conventionele klanten niet in een primordiale focus. Hopelijk kan iedereen abrupt zien hoe erg deze bakkerij cakes kan maken. Bedankt voor alle frustratie en slechte service moge deze bericht jullie ogen wat openen
Ruime keuze aan brood, lekkere pistolets en lekker vroeg open! De bediening in het weekend mag wel wat vriendelijker.. Begrijpelijk dat het druk is, maar als klant wil je je niet ongewenst voelen.
Uit noodzaak daar Nora in verlof is naar daar, 1 x en nooit meer! Vloerkes, veel te hard gebakken, zagen bijna zwart en gewone pistolets precies smaakloos karton.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid