facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brixiuskoor

Brixiuskoor

Info

Het Brixiuskoor is een enthousiast koor van St. Brixius, parochie van Meise.

Geschiedenis

Het Brixiuskoor is een vierstemmig gemengd koor voor volwassenen dat openstaat voor alle mensen die graag zingen. We treden meer dan 20 keer per jaar op, vooral in liturgische samenkomsten. De thuisbasis is de 13de-eeuwse kerk van Sint-Brixius-Rode.
We zijn een amateurkoor, maar met een streven naar kwaliteit, waarvoor we beroep doen op een geschoolde dirigent. Het koor telt momenteel een vijfentwintig leden.
De dirigent bepaalt de muziekkeuze, rekening houdend met de mogelijkheden, de muzikale tendensen en met wat gesuggereerd wordt. We zingen graag hedendaagse muziek maar gaan ook renaissance en klassiek niet uit de weg. We treden meestal a capella op, maar bij gelegenheid werken we samen met gitaristen, organisten, pianisten en fluitisten.
Het sociaal aspect is erg belangrijk, en dus organiseren we feestjes, uitstappen en optredens ten velde. In de eerste plaats moet zingen leuk zijn!
Repetitie: elke maandag van 20u tot 22u in GC de Linde

Adres: 's herenweg 22, 1860 Meise
Telefoonnummer: +32475244783
Stad: Meise
Route: 's herenweg 22
Postcode: 1860


Openingstijden

Maandag: 20:00 - 22:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid