facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BrightBoard

BrightBoard

Info

Innovators in LEDconcepts



"Hoe kunnen we merken & bedrijven meer laten stralen? Hoe kunnen we meer impact genereren? Vanuit deze uitdagingen, de drive om te ondernemen, de passie voor technologie en hun aandacht voor het menselijke aspect… richtten Birgen Wyns en Wim De Smedt in 2007 BrightBoard op. Voor beide marketeers, actief in sportsmarketing & advertising, was 1 ding duidelijk: Reclame moest meer LEVEN!"
Adres: Zone 5 Mollem 318, 1730 Asse
Telefoonnummer: 003224860620
Stad: Asse
Route: Zone 5 Mollem 318
Postcode: 1730


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Het Laatste Nieuws Het Laatste Nieuws 2 km Het Laatste Nieuws brengt u dé krant voor alle Vlamingen. Een boeiende krant voor hee...
Any window Any window 4 km Beste prijs kwaliteit zeer correct mensen en leveren prachtig werk,staan altijd klaar...
Recensies
Beste service die we tot op heden hebben gekregen. Correcte prijszetting, beste kwaliteit en perfecte opvolging! We kunnen Brightboard alleen maar aanraden!
Vanaf de offertefase denkt brightboard mee samen met de klant en belanghebbende om tot de beste oplossing te komen. Er worden heldere afspraken gemaakt zodat levering, installatie en ingebruikname vlekkeloos verlopen. Brightboard levert niet enkel een mooi werkend product af, maar ook de naservice is een belangrijke troef.
Wij wilden in onze winkel een bepaalde ruimte extra in de kijker zetten. De producten die we daar etaleren, moeten onmiddellijk in het oog springen als je de winkel binnenkomt. Daarom dachten we aan een LED-scherm. Tijdens het eerste contact met BrightBoard waren we aangenaam verrast door de oplossingen die zij ons voorstelden. Al onze vragen, zowel technisch als commercieel, werden vlot beantwoord. Ook de installatie en het leerproces verliepen naar wens.
We kunnen de service van BrightBoard heel erg aanraden - top van bij de eerste kennismaking tot de plaatsing, en tot dusver ook heel tevreden over dienst na verkoop Exam Packaging/Services, Strombeek-Bever
SKODA België is een vaste klant geworden van Brightboard, dankzij hun uitstekende producten, service en aanpassingsvermogen. Een plezier om met hen samen te werken.
Perfecte dienstverlening, Veel betere visibiliteit van ons bedrijf en zeer rendabel, dank u Brightboard voor de goede investering!
Zeer mooie borden, maar jullie uithangbord aan de straat is erg fel voor automobilisten!
Bord is top, goede service en vriendelijk personeel. Goede aankoop.
Zeer snel geholpen geweest. Kennis van hun vak
Toppers in hun vak!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid