facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brieks broodhoek Massemen

Brieks broodhoek Massemen

Info

- brood
- patisserie
-belegde broodjes
- lotto
-ontbijthoek
-koffiehuis
-tea-room

Adres: brusselsesteenweg 301, 9230 Massemen, Oost-Vlaanderen, Belgium
Stad: Massemen
Route: brusselsesteenweg 301
Postcode: 9230



op zoek naar gerelateerd: brieks broodhoek massemen openingsuren, brieks wetteren, brieks broodhoek openingstijden, brieks wetteren openingsuren, briek's broodhoek wetteren, brieks broodhoek, hundelgemsesteenweg, merelbeke, brieks broodhoek merelbeke, briek brood
Recensies
Zeer lekkere koffiekoeken en broodjes, vriendelijk personeel. Maar de taarten zijn niet te eten ... Taart van 27€ waarvan de bodem steenhard was en zelfs met mes amper door te snijden... Nooit meer! Laten weten maar geen reactie op gekregen.
Vriendelijk personeel altijd met een lach ben ik er ontvangen.
Goeie bakker maar brood uit broodmachine is na 1 dag al hard. Brood uit de winkel wel lekker.
Brieks ...wat ze verkopen is gewoon lekker van koffiekoek tot gebak ...
Lekkere broodjes. Ook lotto service.
Soms, na het werk, rond 05.55 moet dan wel wat wachten want ze gaan pas stipt om 06.00 uur open haal ik er lekker verse croissants en brood. En ik kom er graag terug. Vriendelijke zaak, aangename bediening. Misschien omdat ik de eerste klant ben dan?
vriendelijke bediening, lekker brood. Jammer dat ze geen allergenenlijst kunneng geven...
Zéér goede bakkerij.
Goede bakker. Je kan er ook lotto/ tabak kopen. De ontbijtformules zijn lekker maar wel veel prijsverschil tussen 2 bijna identieke ontbijten. Ook vroeg open voor de vroege vogels en je kan ontbijt laten leveren als goedmakertje voor de vrouw/man.
Enorm tevreden over de mooie presentatie van de visschotel genoeg variatie maar vooral dat je er ook nog apart potjes sauzen en verse groenten aardappelen en pasta bij kreeg een echte aanrader top!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid