facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BricoPlanit Ternat

BricoPlanit Ternat
Adres: Morettestraat 11, 1740 Ternat, België
Telefoonnummer: 02 456 90 10
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Ternat
Route: Morettestraat
Huisnummer: 11
Postcode: 1740


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–20:00
zaterdag: 08:00–20:00
zondag: Gesloten

Recensies
Geachte heer, mevrouw,nnIk wil mijn diepe ontevredenheid uiten over de onaangename ervaring die ik onlangs in een van uw winkels heb gehad. Als CEO van een bedrijf was ik in uw winkel om materialen voor mijn teams te kopen, maar het incident bij de kassa was niet alleen verwarrend, maar ook vernederend.nnTen eerste was er een prijsprobleem: een van de artikelen werd aan de kassa duurder gescand dan de prijs die in het schap stond aangegeven. Hoewel ik een foto had gemaakt om dit te bewijzen, werd mij gevraagd te wachten terwijl een controle werd uitgevoerd, wat het proces onnodig vertraagde.nnVervolgens, toen al mijn artikelen waren gescand, gaf het apparaat aan dat mijn aankopen gecontroleerd moesten worden. Op zich niets vreemds, ware het niet dat ik kort daarvoor zag hoe een andere klant alleen haar klantenkaart liet scannen zonder dat haar artikelen gecontroleerd werden. In mijn geval werd echter een dubbele controle uitgevoerd, waardoor ik het gevoel kreeg dat men mij wantrouwde, alsof ik een potentiële dief was.nnHet is belangrijk om te vermelden dat ik die dag casual gekleed was, in een trainingspak en een pet. Ik heb het gevoel dat mijn uiterlijk invloed heeft gehad op de manier waarop ik werd gezien en behandeld door uw personeel. Deze ongelijke behandeling, die puur gebaseerd lijkt te zijn op uiterlijke schijn, is niet alleen onrechtvaardig, maar ook uiterst vernederend voor een trouwe klant zoals ik.nnIk ben al jaren een vaste klant en heb altijd op uw winkel vertrouwd voor mijn zakelijke aankopen, maar dit incident doet mij ernstig overwegen deze relatie te herzien. Ik besteed jaarlijks duizenden euro's in uw winkels, maar na deze ervaring twijfel ik eraan of ik mijn aankopen hier zal voortzetten.
Kwaliteitsservice, personeel op de tegelsafdeling en vooral in hout, Nicolas, Brandon en hun supervriendelijke Nederlandstalige collega!nHele fijne winkel vanwege goede keuze en altijd leuke acties!!
Hele trage leverdienst, ze beloven veel maar doen niks. Ik wacht al 4 weken op een bbq dat twee weken geleden geleverd moest zijn
Vriendelijk personeel, goed verder geholpen. Nette en overzichtelijke winkel.nIn de verf afdeling personeel met kennis van zaken. In andere afdelingen wss ook nnZeer groot assortiment, bijna alles onder 1 dak.nKom zeker terug!
Een duidelijke aanbieding van de producten in de winkel. De medewerkers zijn zeer vriendelijk met oog voor de klant.nIk ben zeer tevreden .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid