facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BricoPlanit

BricoPlanit

Info

Welkom op de facebookpagina van Brico Plan-it Ternat, uw portaal naar onze huidige en toekomstige acties.



"Brico is dé doe-het-zelf zaak in Ternat waar je terecht kan voor al je doe-het-zelf bouwmateriaal. Of je nu een grote of kleine klus gaat verrichten; bij Brico Plan-it Ternat ben je aan het juiste adres. Koop je gereedschap, een ligbed voor in de tuin of decoratie in de winkel of bestel het via Reserve&Go Click & Collect en haal het nadien op. Wij zijn bijna elke dag open, maar bekijk voor de zekerheid onze website voor de openingsuren. Zo sta je nooit voor een gesloten deur!"
Adres: Morettestraat 11, 1740 Ternat
Telefoonnummer: +3224569010
Stad: Ternat
Route: Morettestraat 11
Postcode: 1740


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: brico plan-it online, brico plan-it ternat uitverkoop, Brico/Plan-it ternat verlichting, Brico Plan-It Kortrijk, Brico Plan-It open op zondag, Brico Plan-It Gent, brico plan-it folder, Brico Plan-It Antwerpen
Recensies
Opzich goede brico met behulpzaam personeel in de winkel MAAR de kassa's zijn een ramp, super traag maar 1 echte kassa open de rest zelfscan en dan staan er 4 kassiersters aan 1 kassa koffieklets te houden. Wij hebben bijna 20 minuten gewacht voor 3 houtenpanelen af te rekenen!! Slechte ervaring hier zie je me niet meer. Hele rij achter ons tot diep in de winkel Triest
Regelrechte ramp. Ze moeten eens dringend een deftige inventaris gaan doen. Ik krijg een mail dat alles binnen is en eenmaal ter plaatse ontbreekt er vanalles dit is niet de 1ste,2de of 3de keer maar reeds de 4de keer. Ooit eens plinten besteld 110 in stock maar ze vonden ze nergens. Toch weer een mail gekregen dat alles klaarlag voor ophaling. Dus tot 4maal toe werkvolk technisch werkloos en ja ik mag dat betalen.
Vriendelijk personeel, goed verder geholpen. Nette en overzichtelijke winkel. In de verf afdeling personeel met kennis van zaken. In andere afdelingen wss ook Zeer groot assortiment, bijna alles onder 1 dak. Kom zeker terug!
Ik heb nooit mogen klagen over deze Brico. Goede service en ook voor omruiling van verkeerde aangekochten goederen.
Mensen ga hier niet naar toe We zijn nog nooit zo onvriendelijk behandeld geweest Een alles moet weg artikel gekocht super 20 euro mooie prijs maar we moesten het zelf afbreken oke klanten service 0 helpen deden ze niet ik vraag hebben jullie dan materiaal om dat los te maken dat moet je kopen excuseer kan niet dan hebben we maar de helft van dat artikel een tuin poortje kunnen mee nemen omdat de palen op ijzeren plaat was gelast dan hebben we nog vlug nieuwe palen gekocht aan de balie klantvriendelijkheid 0 aan de kassa klantvriendelijkheid 0 in de winkel als je iemand van het personeel iets vraagt was het te veel dan heb ik vandaag gebeld voor overgordijnen aan de kant te leggen antwoorden ze ten 1ste al heel onbeschoft + zijden ze dat ze dat via telefoon niet doen das de eerste Brico plan it dat da niet doet Anderen doen het wel heb toen gebeld naar de gene in Overmere en zij doen het wel komaan Het eerste wat een winkel moet weten is klant is koning als een klant iets vraagt doe dat dan help die en wees vriendelijk en attent Brico plan it Ternat Ik kom nooit meer bij jullie
Aangename sfeer alleen spijtig van de wachttijden aan de kassa.
Regelmatig worden er akties gedaan van 1 artikel aan 20% tot 25%. Volledige nieuwe winkel en drive-inn met heel grote parking. Maakt nu deel uit van LEAF shoppingcenter. Ga er wekelijks. Goede dienst naverkoop.
De beste winkel voor de actieve doe-het-zelver. Hier vind je zowat alles! Grote winkel, ruime keuze. Er is ook een drive in voor de grote materialen. Je kan er ook terecht voor uitleg en info. Gewoon de juiste specialist weten te vinden!
Mooie grote winkel. Veel keuze. Vriendelijke personeel.
De mensen zijn hier enorm vriendelijk! Ze helpen je met alles, elke vraag wordt beantwoord met veel enthousiasme en kennis. Ondanks dat de winkel zo groot is weet iedereen dat ik aansprak alles staan wat ik nodig had. Hierdoor kon ik snel winkelen en hiervoor ga ik graag terug! Ook Dankzij de verschillende actie’s dat ze vaak doen heb je wel altijd korting! Echt zeer leuke en proper winkel ook!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid