facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brico Plan-it

"Brico Plan-it Mons est le magasin de bricolage à Mons où vous trouverez tout ce qu'il vous faut pour vos projets de construction, de rénovation, ou de décoration. Notre large assortiment comprend une grande variété d'articles tels que les outillages et matériels d'installations électriques, les produits d'aménagements intérieurs ou encore des articles de jardin comme par exemple des abris de jardin ou des salons de jardin. Nous sommes ouverts presque tous les jours. Profitez de nos promotions folder en magasin ou en ligne via le Reserve & Go Click & Collect ou la livraison à domicile."
Adres: Bd Winston Churchill , Bergen 7000, BE
Stad: Bergen
Route: Bd Winston Churchill
Postcode: 7000



op zoek naar gerelateerd: Hubo, GAMMA, brico plan-it online, Brico online, Brico Gent, Brico Brugge, Brico Antwerpen, Brico Bredene
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Veel volk en teweinig personeel om al de klanten te helpen.je moet soms 30 minuten wachten op iemand. Personeel doet hun best maar onmogelijk om goede service te verlenen. Desondanks kun je er alles vinden wat je zoekt maar het is redelijk duur. Hopelijk beterschap in de toekomst.
Openingsuren staan tot 20h ik kom toe om 18h 30 en het is gesloten kom van kortrijk
Je kunt altijd in zo'n winkel komen om te zoeken naar wat je wilt in het veld in vergelijking met Roemenië, alsof je in een andere wereld bent, ik heb maar een paar foto's gemaakt
Zeer slechte organisatie voor online aankopen, orderherstel... Enz. Je moet helemaal naar het einde van de winkel gaan, een trolley nemen, door de kassa's gaan in plaats van door een snelle kassa! Geef desnoods je identiteitskaart en krijg hem terug nadat je de karretje hebt teruggebracht naar het einde van de winkel. Ik heb meer dan 20 minuten in de winkel doorgebracht! Het slaat nergens op.
3 potten V33 verf en 1 die bevriest omdat die volgens hen direct gebruikt moet worden om dit probleem te voorkomen??? Geen commerciële inspanning gezien alle aankopen die we bij hen hebben gedaan. Dus we gaan ergens anders heen.
Zaterdag. 25 personen wachten in de rij. 2 van de 6 kassa open.
De mensen die ik heb ontmoet, wedden allemaal op 4 om me te helpen dit allemaal te vinden en te begrijpen! Ik raad aan ! We voelen ons nog steeds serieus genomen! Vriendelijk personeel ondanks maar 207 vragen!!!
Daar kun je van alles vinden. Sommige personeelsleden zijn top en helpen, informeren, maar helaas zijn ze niet allemaal zo.
Lachwekkend... Eindeloos wachten want er is maar 1 kassa open op zaterdag! Om me eindelijk te vertellen dat ik mijn led-lampen niet kan betalen met ecocheques... de hoogte! Kortom, ik vertrok met lege handen richting de concurrentie...
Het is een klassieke brico, het personeel voor de paneeluitsparingen was zeer aangenaam en vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid