facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brico Laken

Brico Laken
Adres: Emile Bockstaellaan 209A, 1020 Brussel, België
Telefoonnummer: 02 427 71 92
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Emile Bockstaellaan
Huisnummer: 209A
Postcode: 1020


Openingstijden

maandag: 08:00–20:00
dinsdag: 08:00–20:00
woensdag: 08:00–20:00
donderdag: 08:00–20:00
vrijdag: 08:00–20:00
zaterdag: 08:00–20:00
zondag: Gesloten

Recensies
Goed gelegen, heel goed bereikbaar met het OV en ook een parkeerterrein - relatief klein maar in principe groot genoeg als de slagbomen niet weer eens open staan en heel de buurt er parkeert. De meeste personeelsleden zijn vriendelijk. Helaas gaat het er niet bepaald professioneel aan toe weinig geïnteresseerd, lang wachten of zoeken om iemand vast te krijgen, roken en puberaal lachen vlak naast de ingang..., vaak onnodig lange wachttijden als er weer maar één kassa open is op drukke momenten, en Nederlands kun je er al helemaal vergeten.
Is OK. Soms veel lege rekken. Soms staat er veel in de gangen ... Gaat wel.
Deze Brico is niet enorm groot. Toch kun je de meest belangrijke klus items wel vinden. Ze beschikken over een klantenparkeerplaats wat fijn is. Het personeel is erg vriendelijk vandaar de vier sterren die ik geef.
Deze Brico heeft alles wat je nodig hebt voor het klussen. Handig dus. Het personeel is NIET het meest vriendelijke en niet het meest behulpzame heb ik al twee keer gemerkt.
Vele rekken blijven constant leeg. Ze zijn er wel redelijk vriendelijk. Toch zeker aan de kassa.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid