facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brico

"Brico is dé doe-het-zelf zaak in Ledeberg waar je terecht kan voor al je doe-het-zelf bouwmateriaal. Of je nu een grote of kleine klus gaat verrichten; bij Brico Ledeberg ben je aan het juiste adres. Koop je gereedschap, een ligbed voor in de tuin of decoratie in de winkel of bestel het via Reserve&Go Click & Collect en haal het nadien op. Wij zijn bijna elke dag open, zelfs op zondag! Bekijk voor de zekerheid onze website voor de openingsuren van Brico Ledeberg. Zo sta je nooit voor een gesloten deur!"
Adres: Brusselsesteenweg 292, 9050 Ledeberg
Telefoonnummer: +32 (0)9 231 85 84
Stad: Ledeberg
Route: Brusselsesteenweg 292
Postcode: 9050



op zoek naar gerelateerd: Brico Ledeberg parking, Brico open op zondag, Brico planit, Brico Wondelgem, Brico online, Brico folder, Brico Kapellen, Brico Ledeberg openingsuren
Recensies
SUPER goeie winkel zoals al de andere trouwens met HÉÉL vriendelijk en behulpzaam personeel. Gemakkelijk bereikbaar en voldoende parkeerplaatsen ter beschikking. Is misschien een beetje verouderd, de winkel zelf dan maar je vind er ook alles wat je nodig hebt aan uitstekende kwaliteit.
En het is 1 ster te veel ! Onvriendelijk personeel. Er is mij in het gezicht uitgescholden geweest ! Door zo een personeel aan te werven zullen de klaten zeker niet terug komen ! Jammer
Info beschikbaar product website en realiteit in de winkel komt totaal niet overeen. Zonde van de tijd en de verplaatsing.
Belachelijk onvriendelijk personeel en uitbater. Werd in mijn gezicht uitgelachen toen ik een vraag stelde waar ik iets kon vinden. Daarbovenop sloten ze vroegtijdig en werd ik opgewacht aan de kassa. Klantenservice nihil. Doe een job waar je gelukkig van wordt en werk je frustratie niet uit op je klanten. Dankuwel.
Wij dachten ze hebben het niet in de winkel maar tot groot genoegen de brico had het in de winkel en tegen een goede prijs grt Daniel
0 service wat mij betteft. 10 jaar terug heb ik er zelf als jobstudent jaren gewerkt met een prachtig team. Helaas ben ik vandaag verontwaardigd en teleurgesteld door de onwaardige service. İk hen namelijk 2x moeten bellen bij de glasservice om iemand te laten komen. Na letterlijk 20 minuten !! Komt er een werknemer doodleuk langs, negeert mij en praat met zijn collega over wat er moet gebeuren, en geeft dan uiteindelijk aan bij me dat geen glas van 6mm!! mag snijden. Wel een van 4 en 2 maaar niet van 6.. de persoon die het wel mag of kan was dan ook niet aanwezig in winkel. triestig!! Wat een service. Jammer om te zien dat de werklust en sfeer er niet in zit bij deze jongen
Gebrek aan service en vakmanschap bij de afdeling glas snijden. Het glas voor mijn deur werd zowel in de breedte als de lengte 3 mm te lang gesneden, waardoor het niet in mijn deur past, en waardoor ik terug moet keren te voet met een groot stuk glas... : om het uiteindelijk op de door mij gevraagde afmetingen bij te snijden.
Deze plaats is verouderd maar het personeel is er vriendelijk en behulpzaam de mensen met een rolstoel er is een parkeerplaat voorzien die nog met moeite zichtbaar is verder kan je met de rolstoel of rollator moeilijk door de gangen manoeuvreren dit gezegd zijnde kan je er veel dingen vinden wel een beetje prijzen verlijken want ze zijn zeker niet de goedkoopste verder is alles goed te noemen.
Vrij ruime brico, veel solden die vooraan staan. Ze hebben niet alles in hun assortiment tov de grotere vestigingen, maar voor basismateriaal kan je hier zeker en vast terecht. Ruime keuze aan verlichting en relatief grote keuze aan tuinmaterialen vielen mij meteen op. Er is een parking aanwezig.
Vriendelijk personeel, parking en ligging beetje onhandig, alles wat je nodig hebt, voldoende keuze. Karretjes aan vernieuwing toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid