facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brico

"Brico Froyennes est le magasin de bricolage à Froyennes où vous trouverez tout ce qu'il vous faut pour vos projets de construction, de rénovation, ou de décoration. Notre large assortiment comprend une grande variété d'articles tels que les outillages et matériels d'installations électriques, les produits d'aménagements intérieurs ou encore des articles de jardin comme par exemple des abris de jardin ,des salons de jardin.Nous sommes le spécialiste de tout ce qui touche à la piscine, spas,jacuzziNous sommes ouverts presque tous les jours. Profitez de nos promotions folder en magasin ou en ligne via le Reserve & Go Click & Collect ou la livraison à domicile."
Adres: Rue de Maire 6 , Froyennes 7503, BE
Telefoonnummer: 069 21 11 70
Stad: Froyennes
Route: Rue de Maire 6
Postcode: 7503


Openingstijden

Maandag: 08:00-20:00
Dinsdag: 08:00-20:00
Woensdag: 08:00-20:00
Donderdag: 08:00-20:00
Vrijdag: 08:00-21:00
Zaterdag: 08:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: brico catalogus, brico plan it antwerpen, brico folder, brico plan it gent, brico plan it, brico antwerpen, brico openingsuren, brico plan it open op zondag
Recensies
Aan 2 personen gevraagd om te helpen, de ene gaf me t antwoord ''juste en face'' en de andere ''y a pas''.... ZEER onbeleefd en helemaal niet behulpzaam.
Mooie grote winkel en zero overzichtelijk
Mega veel ook qwa werktuig
Zozos overal niet te goedkoop
Uitgebreid assortiment
Groot en vriendelijk
Goede winkel, goede service bij het afrekenen. Het is met name vermeldenswaard dat sommige producten zeer winstgevend kunnen zijn om in de uitverkoop te kopen.
Zeer mooie ontdekking. Nette, schone en efficiënte winkel. Zeer tevreden met de aanbiedingen en vooral met het hoffelijke, glimlachende en professionele personeel. Speciale vermelding voor Manu du monde sol die ons deuren verkocht en super goed geïnformeerd was. Speciale vermelding ook voor Pascal voor de badkamers die ook zeer professioneel was. Ik had 5 sterren gezet omdat het op het verkoopgedeelte perfect is, aan de andere kant na verkoop, ik kom mijn 5 deuren halen, ik wacht al sinds 07.30 uur voor de winkel in de kou om er zeker van te zijn dat ik de busje eerst en om 07:50 komt er een man aan die mij vertelt dat de winkel pas om 08:00 open gaat, ik antwoord dat ik op de hoogte ben en dat ik zeker wilde zijn van het busje. Die waarop hij antwoordt dat hij het busje al gereserveerd heeft. Ik vertel hem dat het onmogelijk is om te reserveren en hij vertelt me ​​dat hij deel uitmaakt van het personeel en dat hij het busje zal nemen. Dus het personeel geeft zichzelf passen recht in de neus en onder de baard van de klant??? De klant komt na de medewerkers van het bord??? Ik vond dit respectloos, onverantwoord en vooral beschamend!!!! Geweldige klantervaring!!!
Geen ordertracering. Speel pingpong met de klant. Afdelingsmanager en manager niet beschikbaar omdat ze met verlof zijn wanneer een afspraak wordt aangevraagd. Het ontbreekt totaal aan ernst om te proberen de klant tevreden te stellen. Is het gewoon incompetentie???
Passage op maandag 15 mei rond 10.30 uur waren er 2 caissières, een jonge en een oudere. We werden bediend door de jongste en hoe zeg je dat... zo vriendelijk als een deurknop. Allemaal op zijn smartphone om zijn berichten te beantwoorden.. het zorgt ervoor dat je nooit meer ons geld wilt komen uitgeven.. voor zo'n ervaring, waarom geen zelfscanbox plaatsen?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid