facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brico City

Brico City
"Doe-het-zelf winkel. Bouwmarkt"
Adres: Nationalestraat 127 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 475 22 63
Stad: Antwerpen
Route: Nationalestraat 127
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:30
Dinsdag: 09:00-18:30
Woensdag: 09:00-18:30
Donderdag: 09:00-18:30
Vrijdag: 09:00-18:30
Zaterdag: 09:00-18:30


op zoek naar gerelateerd: brico city gent, brico city brugge, brico city leuven, brico wondelgem, brico leuven, brico plan it, brico catalogus, hubo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In 't Zonneke In 't Zonneke 515 meter Materiaal en service van de goeien ouwen tijd. Hier vindt ge nog zaken die elders ver...
Brico Brico 1 km
Ijzerwaren De Drie Hamerkens Ijzerwaren De Drie Hamerkens 1 km Net deze zaak ontdekt als professioneel eindgebruiker, ondanks dat mijn collega's hie...
Berdal R. & Cie Berdal R. & Cie 2 km Nog een oude gereedschapswinkel waar je alles kan krijgen voor de Dhz tot profs. Zeer...
Harput doe-het-zelf Harput doe-het-zelf 2 km Gelukkig is er nog zo’n zaak in de stad te vinden, groot aanbod en fijne mensen!
Hubo Hubo 2 km
Gamma Gamma 2 km
Asena Metabouw Asena Metabouw 2 km Vriendelijk en behulpzame mensen, kennis van zaken en de laagste prijzen. Aanrader!
Hitobo Hitobo 2 km
Alinhout Alinhout 3 km Vakmanschap ten top voor alles wat met hout te maken heeft/is. Enig minpuntje is de s...
Brico City Brico City 4 km op zich niks verkeerd met die winkel; maar nu op korte tijd 2x iets gaan kopen waarbi...
Boels Verhuur Boels Verhuur 4 km Op 8 december een ladderlift gereserveerd voor 7 januari, na 3 weken nog steeds geen ...
Gamma Gamma 4 km
Hubo Hubo 6 km
Brico Brico 6 km
Recensies
Woensdag 17/05 om ong. 14u45. De jongeman met staartje aan de kassa zonet had blijkbaar niet veel zin om te werken. Er was geen andere klant in de winkel dus dat is al geen excuus. Geen enkele bereidwilligheid. Ben dan maar ergens anders lampen gaan kopen!! Nochtans andere keren altijd goed geholpen in deze winkel. 1 ster is nog te veel voor deze luie kerel.
Een van de weinige doe het zelf supermarkten in de stad. Beperkt gamma. Het meeste nodige is wel te vinden.
op zich niks verkeerd met die winkel; maar nu op korte tijd 2x iets gaan kopen waarbij de prijs aan de kassa niet dezelfde was als die op de website of zelfs als die aangegeven in het rek. De prijs was telkens hoger resp. 11 en 9%. Doe dus gerust 10% erbij en je weet wat je aan de kassa zal betalen.
Super geholpen vandaag , echt een mensen mens . zeer vriendelijk . een echte aanwinst deze verkoper . altijd een helpende hand klaar .
Snoepwinkel voor volwassenen. Beetje klein en er zijn vrij veel alternatieven natuurlijk. Ondanks de concurentie toch stevig geprijst... toch maar 3 sterren om de anderen ook een kans te geven.
Doen zeer moeilijk en worden onvriendelijk indien je een product wenst terug te brengen. Ondanks duidelijke argumenten was er geen compromis te bereiken. Niet goedkoop.
Altijd goed geholpen geweest. Meneer met lang haar heeft veel verstand van de winkel en de 2 jongedames toveren altijd een glimlach op mijn gezicht!
Ik woon hier in de buurt en nam laatst de fiets ipv. de auto om verf te halen, had me behoorlijk vergist om 16L verf even snel te vervoeren, de verkoopster heeft me geholpen zodat ik veilig met de fiets kon vertrekken. Ben al jaren klant bij Brico, ga ook naar andere filialen afhankelijk waar ik op dat moment ben. Over het algemeen is het personeel bij Brico wel ok, maar bij Brico city Nationalestraat zou ik het wel durven omschrijven als jullie "vlaggenschip" qua behulpzaamheid en vriendelijkheid en dat is ook continu van de hele Crew!! Aan de hogere diensten van Brico kan ik enkel zeggen, kijk en leer hoe het zou moeten zijn.
Heel degelijke winkel voor 'the missing link ' als we snel in Antwerpen Centrum iets nodig hebben voor de winkel. Wel niet goedkoop maar dat nemen we er graag bij.
Als je een standaard sanitaire koppeling van dian 15 nodig hebt, moet je veel chanse hebben dat het in het schab ligt. Zal waarschijnlijk door corona zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid