facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bricks and More

Bricks and More

Info

Een tentoonstelling van verschillende bouwwerken, MOC’s en verzamelingen van echte Lego bouwers.
Geef je ogen goed de kost aan al dat moois.

Adres: Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel
Stad: Geel
Route: Kleinhoefstraat 4
Postcode: 2440



op zoek naar gerelateerd: LEGO beurs Antwerpen, LEGO beurs België 2021, LEGO beurs 2021, LEGO beurs België 2022, LEGO beurs 2022, Lego beurs Aarschot 2022, Lego beurs Torhout, LEGO beurs Eeklo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kunstenplatform RIFT. Kunstenplatform RIFT. 2 km Rift. is een kunstenplatform dat de wisselwerking tussen outsider- en insiderkunst ve...
De Waai De Waai 2 km Vandaag gebeld met de helpdesk van het vaccinatiecentra zuiderkempen in Geel. Heb jui...
Music Vanderheyden Music Vanderheyden 2 km Grote winkel, personeel weet waar ze mee bezig zijn en nemen hun tijd om je te helpen...
La Buena Onda Wereldbar La Buena Onda Wereldbar 2 km Vriendelijk, gezellig, niet duur.
NiceWork,kid NiceWork,kid 2 km creatieve workshops voor klein en groot: workshops-aan-huis of in workshop-atelier cr...
Kunst Academie Geel Kunst Academie Geel 3 km Alles aan deze academie is Heel tof
M-tattoo M-tattoo 5 km Kind aan huis!
Reggae Geel Reggae Geel 5 km Reggae Geel is the biggest reggae festival in Belgium.
Atmosfeer - Concept agency Atmosfeer - Concept agency 46 km Radio Tour was een zeer gesmaakte muzikale toevoeging aan ons event! Aanrader!
Recensies
Als je richting op een andere school beschikbaar is zou ik je aanraden die school te kiezen en niet deze. Heel weinig begeleiding ! Veel zelfstudie of leerkrachten die geen moeite doen om je te helpen want "herbekijk de video, maak nog oefeningen, dit had je al moeten kennen". Zeker in deze tijde van corona heel weinig hulp. Ik ben een studente in mijn laatste jaar en als ik een keus had om naar een andere school te gaan ging ik meteen. Wij krijgen geen hulp en de eerste jaars nog minder ! Dat zie ik bij mijn broertje en bij vele andere. Niet naar deze school gaan manne het is je tijd en moeite niet waard !
Veel te weinig parkeerplaatsen, moet altijd 10 minuten zoeken. Verwarming in de gebouwen staat ook altijd veel te hoog. De koffie is wel lekker.
Een jaar relatief goede ervaring gehad tot aan mijn stage . Er was geen begeleiding en er wordt verwacht dat als medewerker kan werken niet meer als stagiair die zich in een leerproces bevind. Je werkpunten die je zelf opstelt worden tegen je gekeerd. De student wordt niet beschermd bij onrechtvaardige of oneerlijke praktijken van de stagementor. Er worden beslissingen en beweringen over je gemaakt door stagementor en stagebegeleider, waarbij ik me als student niet herkende en machteloos voelde ondanks het beleefd te hebben aangekaart dat het niet het geval was. Er zijn goede docenten, maar enkele rotte appels die zeer beslissende posities hebben voor jouw toekomst.
Grote parkeerplaatsen, indrukwekkende hal met veel aparte ruimtes om te studeren .
Goede school. Maar deze hoge school wil niet mee met de tijd.Ik wacht al jaren binnen deze school op een aanbod op bachelor niveau dat men van thuis uit kan studeren. Een soort flexibel onderwijs voor mensen die ook nog gaan werken. Andere hogescholen bieden al afstandsonderwijs aan maar deze school blijft hiermee hopeloos stilstaan. Eigenlijk wel spijtig want denk dat de groep mensen die wel willen studeren maar op hun eigen tempo en wanneer ze kunnen, bijzonder groot is.
Jaren geleden avond school gevolg, en was er toen wel tevreden van, nu de zoon dag onderwijs, en tot nu toe nog steeds tevreden.
Kut sjoeal miën nichtje kümptj eine daag mèt laupe en nemus wètj eurgus van dus het is weer väör nix dao haer gegaon !!! Tiepis bels de zotte !
Aangename campus, betrokken lectoren en uitstekende dienst- en informatieverlening voor studenten met vragen
Goede professionele band tussen docent en studenten, toffe sfeer
Vandaag deel uitgemaakt van de jury voor de afdeling bouw, topontvangst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid