facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BrewSpot

BrewSpot
"Shop Only"
Adres: Impasse de la Fidélité 1 Getrouwheidsgang 1 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 0479 56 47 23
Stad: Brussel
Route: Impasse de la Fidélité 1
Huisnummer: Getrouwheidsgang 1
Postcode: 1000op zoek naar gerelateerd: Bier brouwen teambuilding, Workshop bier brouwen Gent, Bier activiteit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
En Stoemelings En Stoemelings 3 km Sinds juli 2015 brouwen twee enthousiaste Brusseleirs in deze kleine brouwerij er lus...
La Chaumière La Chaumière 4 km Hier wezen overnachten vanuit NL wegens een cursus van werk, gelukkig bleven we maar ...
Recensies
Cerveja muito boa! Preços na faixa de 4-8 euros dependendo do tamanho do copo. Muita variedade, recomendo!
Fantástico. Trata-se de uma galera nova que vem atualizando a Escola Belga de cervejas. Aqui você encontrará uma ou outra breja das tradicionais da escola, mas, sobretudo, irá encontrar as novas tendências que conquistaram o mundo: american ipas, new england ipas e até milkshake ipas. Gostei demais. Fui muito bem atendido e até ouvi uma explicação sobre a cervejaria. Os preços são bem razoáveis e tem também petiscos. Vale a pena uma visita sem dúvida.
We zijn met een paar vrienden langs Brussels Beer Project geweest en waren uitermate positief verrast! Er is een heel breed scala aan bieren met uitgesproken smaken. Leuk is om een bierproeverij te doen, hierbij mag je 5 bieren kiezen waar je een glaasje van wilt proberen. Achterin het café is de brouwerij, deze is helemaal zichtbaar en er zijn genoeg zitplaatsen.
Mooi en duurzaam project! Gezellige bar, winkel met lekkere bieren.
Pertinho da Grand Place, serve ótimas cervejas inclusive de microcervejarias belgas convidadas.
Geweldig leuke taproom vlak bij de brouwketels en meer dan voldoende om te proeven. Heel hip en trendy en zeker en vast brouwen 2.0 Een volledig nieuwe stijl met zeer leuke en lekkere bieren + projecten als gevolg. Wanderlust is ook zeker een aanrader om te doen als je een bierliefhebber bent die nieuwe dingen wenst te ontdekken!
Met een bende vrienden naar BBP afgezakt voor het optreden van The Leslies. Leuke venue met speciale maar heel lekkere biertjes!
Must-go voor elke bierliefhebber die op stap gaat in de hoofdstad: meerdere bieren "on-tap", waaronder de meeste van eigen makelij, één of meerdere "collab-brews" en vaak ook een "guestbeer". Mogelijkheid tot aankoop van flessen "om mee te nemen". Vriendelijke en behulpzame crew, aanbod van wat kleinere snacks om de biertjes te begeleiden. Voor wie alcohol liever links laat is er ook een alternatief voorzien. Drinken kan zowel voorin, in het café, bij de taproom, of achterin, tussen de ketels en foeders.
Super lekker bier van bbp Jammergenoeg spreken ze hier geen Nederlands
Não é um bar para se embriagar, porém para a degustação de cervejas. Ambiente espetacular e atendentes atenciosos, preços acessíveis para degustar mais de uma cerveja, a partir de 1,50€, 125ml.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid