facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BREWed

BREWed

Info

BREWed! de mobiele brouwacademie
helpt bierliefhebber en ambachtelijke bierbrouwer om hun skills en kwaliteit van bier naar een hoger niveau te tillen met praktijkgerichte, kortdurende opleidingen in brouwerijen op diverse locaties in België & Nederland.



"BREWed is een COLAB met passionele ambachtelijke commerciële bierbrouwers, die hun faciliteiten ter beschikking stellen voor een kwaliteitsvolle brouwopleiding en randorganisaties die ervoor zorgen dat een activiteit van BREWed een leerrijke belevenis wordt. BREWed is de place-to-be voor bierliefhebber, zytholoog & hobbybrouwer - ambachtelijk en commercieel, waar vorm wordt gegeven aan een semi- professionele ambitie en waar FUN en PASSIE blijven primeren."
Adres: Rekelberg 10, 9660 Brakel
Stad: Brakel
Route: Rekelberg 10
Postcode: 9660



op zoek naar gerelateerd: Brouwerijbezoek teambuilding, Brouwopleiding, Opleiding brouwer Antwerpen, Opleiding Microbrouwer
Recensies
Ik ben een hobbybrouwer met enkele bieren op de markt oa Joske ervaring opgedaan bij Brij Maes, en brouwerij, mouterij en gistingstechnieken gevold in Gent. Heb al enkele cursussen gevold bij Sandra en Peter .Deze zijn steeds leerzaam , je mag er nm niet van uitgaan dat je alles al kent. Peter is voor mij een gepassioneerde vakman brouwer. Hij kan lesgeven op ieders niveau , dit maakt het voor iedereen interessant . Om een nieuw recept te maken komen de details van pas ,het ligt dikwijls aan de kleine dingen die het succes maken. De locaties worden steeds zorgvuldig gekozen , wie wil er niet eens brouwen in een echte brouwerij, alleen de geur al.... Dankzij Sandra wordt de organisatie tot in de puntjes verzorgt. Locatie, eten, eventueel logies .... alles top.
Wat een super leerrijke en interessante avond! Eerst een vakkundige uitleg gekregen waarna we met al de deelnemers in gesprek gingen...was top. Ook van de locatie, Beerselect in Gent, waren we van onder de indruk!
Goede lesgevers, enorme kennis omtrent brouwen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid