facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brever

Brever

Info

Brever biedt verschillende hernieuwbare energietechnologieën aan.

Geschiedenis

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen, airco en ventilatiesystemen. Samen met u gaan we opzoek naar een project op maat. Wij verzorgen het project van verkoop, plaatsing t.e.m. nazorg.

Interesse? Stuur ons zeker een berichtje voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Adres: Spoorwegstraat 15, 3071 Erps-Kwerps
Telefoonnummer: 0472713393
Stad: Erps-Kwerps
Route: Spoorwegstraat 15
Postcode: 3071


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Brever jobs, Brever facebook, Thuisbatterij LG 10 kW, Installateur thuisbatterij, Installateur zonnepanelen en airco, Thuisbatterij merken, EnergyKing
Recensies
Uitgebreide en duidelijke informatie op voorhand. Goede prijs/kwaliteit. Uitstekende service. Een gemotiveerd team met kennis van zaken. Ook op vlak van keuring en administratie hoef je zelf niets te doen. Kortom: een aanrader!
Vlotte communicatie, nauwkeurige offertes van Jeroen, beste zonnepanelen en omvormer, optimale plaatsing, betere kabels dan bij concurrenten, zeer goede bekabeling ook in moeilijkere situaties overschakeling naar 3-fasig in ons geval. Thomas heeft zeer veel ervaring, kent elektriciteit door en door. Absoluut aan te bevelen!!
Alles verliep volgens afspraak, keurig en precies op tijd. Prima prijs-kwaliteit : alle andere offertes waren gebaseerd op dezelfde configuratie, maar deze van Thomas kwam er als beste uit. Heel snelle plaatsing na bestelling.
Heel goeie ervaring om met Thomas te werken. Duidelijke communicatie, geen verassingen, proper en snel gewerkt. Tijdens de werken komt het steeds updaten van de stappen die gaan starten en vragen of het ok is.
Van bij het eerste contact is Thomas heel correct en eerlijk over de verschilende mogelijke technische oplossingen. Werken netjes uitgevoerd en volledig volgens offerte. Zeer tevreden over de installatie.
Vanaf de eerste moment een zeer vlotte communicatie. Ook qua kennis en ervaring een grote plus. Heel duidelijk en vriendelijk. De plaatsing zelf gebeurde ook op een professionele manier, ondanks de tegenslagen. Zeer tevreden klanten. Bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid