facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brenda Fassart voedingsdeskundige

Brenda Fassart voedingsdeskundige

Info

Begeleiding in natuurlijke en gevarieerde voeding voor alle leeftijden met het oog op een gezond gewicht en verbetering van de levenskwaliteit.



"Als diëtist en voedingsdeskundige sta ik je bij met voedingsadvies op maat voor alle leeftijden. Gezonde levensstijl, op een gezonde en haalbare manier gewicht verliezen, Kindervoeding, Sportvoeding, voedingsadvies bij pathologieën."
Adres: Tafeldijcken 16, 8490 Varsenare
Telefoonnummer: 0496/36 78 47
Stad: Varsenare
Route: Tafeldijcken 16
Postcode: 8490


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Medische Pedicure Sabine Medische Pedicure Sabine 1 km Heel ervaren , vriendelijke dame en correct.
Recensies
Heel professioneel maar ook heel vriendelijk ontvangen. Brenda focust haar niet enkel op vetmassa vermindering maar vooral op gezond voeding en balans in het leven. Persoonlijk heb ik veel advies op maat gekregen en ik zie, dat haar advies volgen brengt verandering mee, ook in hoe ik me in het algemeen voel. Dus wanneer je een verbetering in je leven wil brengen en het gezond wil begennen doen geen dieet toestanden! dan ben je zeker op de juiste adres
Na een confronterende body-analyse bij Brenda Fassart, waarbij mijn vet-en spiermassa in kaart werd gebracht, leerde ze mij vooral om naast veel te bewegen ook bewuster om te gaan met voeding. Door niet minder maar anders te eten, zag ik heel snel resultaat! Ook de honger naar suiker en bijgevolg de suikerdips verdwenen en ik geniet er nu van om gevarieerd en gezond te eten door haar duidelijk advies. Ik zou het echt iedereen aanraden want niet alleen het verlies aan kilo's is mooi meegenomen maar ik voel me ook veel energieker! Wat je vanbinnen eet, straal je tenslotte vanbuiten uit!
Even geleden besloot ik om hulp te zoeken omtrent mijn voeding. Niet zo zeer om vele kilo's te verliezen maar om mijn eenzijdig eetpatroon te veranderen. Door Brenda eet ik nu veel regelmatiger en voel ik mij gezonder. Ik kreeg weer energie en zin om te koken. Ik ontneem me veel minder dan vroeger en toch ik eet gezond. Een aanrader!
Wil je wat kilootjes kwijt èn daarbij een goede begeleiding, dan ben je bij Brenda beslist aan t goeie adres!Met haar sympathiek en deskundig advies is het zeker aan te raden DOEN DUS
Duidelijk resultaat, heel tevreden, vakkundige analyse van eetpatroon alsook body analyse. Een goede opvolging waardoor ik mijn evolutie goed kan meten wat mij uiteindelijk ook motiveert om te blijven door gaan.
Zeker een aanrader! Heel vriendelijk en sympatiek...je krijgt van Brenda advies en begeleiding op maat van je eigen mogelijkheden en levenswijze...Veel tips gekregen...ik ben heel tevreden!
Zeer aangenaam om mee samen te werken aan je voeding. Ook leuk dat je je vet en spierpercentage kan volgen. Een grote aanrader, ook zonder kgs teveel, een gezondere levensstijl is voor iedereen.
Zeer tevreden, op korte tijd veel resultaat geboekt, Een goede analyse van je vetmassa en spiermassa en een zeer goede opvolging hiervan. Ik kan Brenda zeker aanbevelen, ik ben super tevreden
Vriendelijke persoon die weet waarover ze praat. Ze geeft tips die je elke dag kan gebruiken om gezond te eten/leven. Ook op het gebied van sportvoeding voor/tijdens/na het sporten heel wat nuttige tips gekregen.
Brenda stelt je op je gemak luistert echt en zorgt voor advies op maat. Super vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid