facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Breiteck Alm

Adres: Brusselsesteenweg 185 , Asse 1730, BE
Telefoonnummer: 02 453 00 40
Stad: Asse
Route: Brusselsesteenweg 185
Postcode: 1730



op zoek naar gerelateerd: fonduehuisje asse menu, fonduehuisje gent, fonduehuisje aalst, fonduehuisje mechelen
Recensies
Het eten is altikd super lekker en altijd super vers. Zeer lekkere drankjes aanwezig. En wat ik geef toe soms lijkt of de jufrouw een beetje nors is. Maar eigenlijk is ze echt een leuke juffrouw. En ze zal alles doen om een goede gastvrouw te zijn. En ook de eigenaar is een leuke man. Steeds bereid voor een leuke babel . Zodus ik ben fan en ga zeker terug.
Ik snap echt niet goed van waar die negatieve commentaren komen. Heb hier altijd gezellig gegeten met een vriendelijke bediening! Alles is ook a volonté! Ruime keuze aan drank en gerechten! In de zomer wordt ook gevarieerd met lekkere mosselen en een leuk strandje! Aanrader!
Afspraak gemaakt 2 weken op voorhand, tafel voor 4 personen.. Bij aankomst 8 April gesloten zaak en geen reactie. Telefonisch niet te bereiken terwijl afspraak bevestigd was. Leuk cadeau op verjaardag... Service 0,0
Kaasfondue was heerlijk, alleen spijtig dat kaart niet is geüpdatet, hierdoor kies je vb voor dessert of warm drankje dat ofwel niet meer beschikbaar was ofwel niet meer word geserveerd.
Super gezellig. Lekker eten.... ideaal voor als je de bergen mist....
Geen aanrader meer viel behoorlijk tegen verbrand vlees op u bord
Heerlijke fondue is een kunst. Deze kunst zijn ze hier echt meester.
lekker eten! super service! om in de sfeer te komen!
Super lekkere raclette en vriendelijke bediening
Lekker eten en leuke sfeer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid