facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Breese Tegel Centrale

Breese Tegel Centrale

Info

Rechtstreekse invoer van kwaliteits tegels uit Italië, Spanje en Duitsland! We hebben altijd +- 30000m² tegels op voorraad.
EIGEN PLAATSINGSDIENST!

Geschiedenis

Tegels, Natuursteen, Laminaat & Parket, Klinkers, Terrastegels



"Vloer- & Wandtegels, Laminaat, Vinyl & Parket, Terrastegels & Bestrating, Natuursteen & Maatwerk. Eigen plaatsingsdienst."
Adres: Kanaal-noord 1106, 3960 Bree
Telefoonnummer: 003289700007
Stad: Bree
Route: Kanaal-noord 1106
Postcode: 3960


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 13:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Brooklyn cremeweiss, Stocktegels
Recensies
Echte aanrader! Tom, van de Breese Tegel Centrale heeft me meermaals van prima advies voorzien, en draagt echte service hoog in het vaandel. Afspraak is ook afspraak. Kortom: een uitermate geslaagde aankoop, ook voor Limburgers in de grensstreek, zoals ikzelf!
Mooie keuze in tegels en werd daarin ook goed geinformeerd. Nog steeds verliefd op mijn badkamertegels van BTC Echter bij het plaatsen ging het mis. De 2de dag was er een compleet andere ploeg die de regels kwam leggen en wegens de taalbarrière kon ik er niet mee communiceren. Maar alle tegels vanaf dag 2 zijn anders gelegd en liggen ongelijk, niet vlak. Dit aangekaart maar kreeg te horen dat het was omdat het oude chapwerk onvoldoende hadden afgeschraapt, onze schuld dus en werden niet opnieuw gelegd. Thans is dit ook op het nieuwe chapwerk even erg gelegd door de 2de ploeg. Ondertussen zijn we al ettelijke tijd verder en krijgen er wel eens een opmerking over door een inzichtelijk oog van een bezoeker . Ook dweilen is met het nodige gehakkel omdat de ene tegel boven de ander uitkomt. Zonde. Dus ik zou zeggen: tegels kiezen Ja! Maar zoek een ander om ze te leggen @respons: we hebben hierover indertijd voldoende overleg gehad en kwam steeds ophetzelfde uit.
Beste Tom en Jeroen , Ik ben zeer tevreden over de moduleo vinyl vloer die jullie me aan bevolen hebben , bedankt voor de goede opvolging van de bestelling en levering , alsook de goede raad waar jullie altijd mee klaar staan . Zelfs .de vorige geleverde terras vloer is ook top .DIE VLAAI WAS WEL DEGELIJK VERDIENT daarom dat ik ze met liefde geleverd heb jullie zijn topteam ps jammer dat ik geen filmpje kan posten grtjs Marcel Braeken
Beperkte aankopen gedaan van blauwe steen en onderhoudsproducten. Niets op aan te merken!
Weg blijven daar!!! 4 maand op voorhand tegels gaan bestellen en twee dagen voor ze begonnen zijn kregen we telefoon om te melden dat de tegels er niet zijn. Andere tegel gekozen begon die vrouw daar heel arrogant te doen! We hadden ook al een serieus voorschot betaald! De werkmannen zijn aangekomen en konden geen woord Nederlands! Meer dan de helft van de tegels waren stuk! Is de werfleider naar de groothandel gereden en is dan 5 uur weg geweest. Ondertussen stond een van de werkmannen gewoon over te geven in onze tuin! Plinten hebben we nog een maand extra op moeten wachten en zijn enorm slecht afgewerkt!!! Wij krijgen nu het verwijt dat we niet zo moeten klagen!!!
Zowel voor de badkamer als de keuken vloer en wandtegels gekocht bij BTC. Zeer tevreden, correcte service en plaatsing. Ook zeer ruime keuze en goed advies. Een echte aanrader !
Wij zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit van de tegels van de Breese Tegel Centrale. Wij kochten alle vloertegels in ons huis, de tegels voor de spatwand in de keuken en de terrastegels. De levering was ook steeds goed en vlot.
Nieuwe tegels gekocht voor onze Bed& Breakfast en vakantiehuizen Casa Roman te Zonhoven, besteld bij Tom bij Breese Tegelcentrale. Uitstekende Italiaanse kwaliteit en geleverd volgens afspraak. Vriendelijk en zeer behulpzaam, deskundig personeel, Tom denkt mee met je en helpt je prima. Als wij vloer of badkamertegels nodig hebben gaan wij steeds naar Breese Tegelcentrale =Topkwaliteit, een echte aanrader!
Wij zijn zeer tevreden van de Breese tegel centrale, ons terras ziet er prachtig uit, de plaatser werken heel nauwkeurig, en laten alles proper achter. Een topper, we zijn heel tevreden.
Wij zijn zeer tevreden van dit bedrijf! Hebben hier tegels en laminaat gekocht. Levertijd was zoals afgesproken. We hadden wat tegels te kort, deze zijn op korte termijn bijgeleverd! Vriendelijke service. Ik vind het zeker een aanrader om met hun samen te werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid