facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brede School SPW

Info

De Brede School Sint-Pieters-Woluwe is gedreven om kinderen en jongeren een brede leer- en leefomgeving aan te bieden en hen zo de mogelijkheid te geven om zichzelf ten volle te ontplooien.

Geschiedenis

Waarom een Facebookpagina? Via de Facebookpagina "Brede School SPW" willen we kinderen en tieners van de Brede School bereiken en hen een digitaal forum geven om met elkaar en de Brede School SPW uit te wisselen.

Wat is de Brede School SPW? De Brede School Sint-Pieters-Woluwe is een netwerk van lokale schoolse en niet-schoolse organisaties die samenwerken om een brede leer- en leefruimte voor peuters, kleuters, kinderen, tieners en jongvolwassenen te creëren. Het is dus geen school in de nauwe zin van het woord maar een samenwerkingsverband tussen partners voor de brede ontwikkeling van kinderen.

De Brede School Sint-Pieters-Woluwe bestaat uit meer dan 30 partners uit verschillende sectoren (sport, onderwijs, welzijn, cultuur, kinder- en tienerwerking,...) waardoor er een rijk aanbod van schoolse en naschoolse activiteiten aangeboden wordt.

In Sint-Pieters-Woluwe, werken we aan vier pijlers:

Interegenerationele banden vergroten
Sportbeleving versterken
Cultuurbeleving versterken
Maximale kansen bieden bij het leren van het Nederlands
Doorheen de werking van onze Brede School, willen wij vooral bouwen aan: maatschappelijke participatie, kritisch nadenken en talentontwikkeling.
Meer informatie over de Brede School vind je in de visietekst van de VGC en in de publicatie Wat is een Brede School? door het Steunpunt Diversiteit en Leren.

Adres: Charles Thielemanslaan 93, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Brabant, Belgium
Stad: Sint-Pieters-Woluwe
Route: Charles Thielemanslaan 93
Postcode: 1150


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid