facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Breathing Bear

Info

Breathing Bear biedt hartcoherentietrainingen aan. Deze ademhalingstechniek helpt je om stressgerelateerde klachten onder controle te krijgen en om vanuit een balanssituatie in hart en brein beter te presteren. Werkt zowel preventief als genezend.



"Breathing Bear biedt hartcoherentietrainingen aan. Deze ademhalingstechniek helpt je om stressgerelateerde klachten onder controle te krijgen en om vanuit een balanssituatie in hart en brein beter te presteren.Een training omvat een 4-stappenplan en duurt 8 weken, daarna heb je de techniek volledig onder de knie. Je leert een techniek aan om het zenuwstelsel in balans te brengen. hierdoor wordt stress gereduceerd en veerkracht opgebouwd.Werkt zowel preventief als genezend. Hartcoherentie is een wetenschappelijk onderbouwde methode. Na training kunt u op een efficiënte wijze zelfstandig stress reduceren."
Adres:
Stad: Puurs


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lilen Lilen 3 km
KFHealth KFHealth 5 km In live everything is energy... Increase your energy levels and heal faster with KFHe...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid