facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bravo Discovery Sprl

"The best tours & experiences in Brussels, Belgium, Amsterdam and Luxembourg.Bravo Discovery is a receptive tourism agency. Our team will gladly assist in planning and preparing your visit or event according to your needs, and will make sure to choose the best guide depending on your group or your destination."
Adres: Rue du couloir 5 Gangstraat 5 , Brussel 1050, BE
Telefoonnummer: 0470 60 35 05
Stad: Brussel
Route: Rue du couloir 5
Huisnummer: Gangstraat 5
Postcode: 1050


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: 09:00-17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brussels City Tours Brussels City Tours 2 km Heel fijn en goed georganiseerd
Sandemans New Europe Sandemans New Europe 2 km Leuk en onderhoudend! Dank u wel. 4 uit 5 alleen omdat het altijd beter kan
Segway Brussels Segway Brussels 2 km Vertaald door Google Geweldige ervaring!!!! Super gids en super grappige tour !!! Uit...
Brukselbinnenstebuiten Brukselbinnenstebuiten 3 km Bezoek aan de Noordwijk en Tour en Taxis. Zeer deskundige gidsen tonen een ander Brus...
Brussels By Water Brussels By Water 4 km Leuk en rustgevend naar /van Brussel-Vilvoorde.
Recensies
Ik heb een geweldige wandeltocht door Brussel gehad dankzij Augustine. Hij was een geweldige gids die veel nuttige informatie gaf en echt inzicht gaf in een deel van de geschiedenis van deze stad. Hij was in staat om alle leeftijden op de tour aan te spreken met domme vragen van kinderen tot iets minder domme vragen van volwassenen. Ik zou Bravo Discovery en in het bijzonder Augustine, die een briljante gids is, ten zeerste aanbevelen.
Geweldig om in dit kleine stukje geschiedenis te stappen. Aanvankelijk begreep ik niet waar het allemaal om ging totdat mijn Airbnb-host het me uitlegde. Het was een geweldige ervaring. Ik wou dat het weer beter was toen ik daar was.
Had een geweldige tour door het centrum van Brussel. Augustin uit Argentinië was onze gids, hij sprak uitstekend Engels en was erg boeiend en onderhoudend. Zou het zeker aanbevelen.
Na een bezoek aan Parijs zijn we een paar dagen naar Brussel gegaan. We namen een twee uur durende wandeling met Diego en hij was uitstekend. Hij ging in een lekker rustig tempo en gaf ons geweldige informatie vermengd met leuke humor.
Gisteren hebben we met plezier en een goed humeur het ochtendbezoek benedenstad gevolgd met een superleuke gids; dus vandaag wilden we het middagbezoek bovenstad voortzetten, vergezeld van onze kinderen die in Brussel wonen. We hadden te maken met twee helemaal niet vriendelijke gidsen die - om redenen die ons ontgaan - het programma volledig veranderden en ons het bezoek van de benedenstad oplegden en 'je kunt vertrekken' als je niet gelukkig bent... jammer om mensen te behandelen zoals dit onder het voorwendsel dat het een gratis bezoek is, maar zoals ze ons vertelden een nep gratis bezoek! in feite is alles verkeerd... laat het gezegd zijn. Het programma, de relatie en het gratis! Toch bedankt aan onze aardige gids gisteren wiens vriendelijkheid plotseling moet worden onderstreept gezien het beschamende en respectloze gedrag van de twee vrouwen die ons vandaag als vuil hebben ontslagen!
De Art Nouveau Tour van 3 uur in Brussel was ongelooflijk informatief en een heerlijke gelegenheid om delen van Brussel te zien die ik nog niet had gezien. Mary of Marie was de gids, doordrenkt met een duidelijke passie voor haar onderwerp, en verscheen klaar om diep in design te duiken door verhalen te vertellen over de gebouwen en hun architecturale makers, en fotografische voorbeelden te geven van de binnenkant van de edelstenen waarvan we de buitenkant observeerden, en beantwoorden van vragen die varieerden in tijd en geografie. Ik heb in het recente verleden een aantal uitstekende rondleidingen gehad, maar Mary was een van de best voorbereide gastbegeleiders. Ze had me toen ze begon door de doelen voor ons uiteen te zetten die ze aan het einde van de reis had. En dat is haar gelukt: ik heb er vertrouwen in dat ik de kenmerken van architecturale art nouveau kan herkennen, en ik begrijp hoe het verschilt van andere periodes, inclusief hoe het verschilt van zijn tijdelijke aangrenzende broer of zus - art deco.
We hadden een geweldige tour op 7/28 met Capucine, als ik me haar naam goed herinner. Een tour van twee uur vol met zoveel informatie! Op onze weg terug naar de VS vroegen we onze 14-jarige zoon wat het hoogtepunt was van zijn Europese vakantie gevuld met vele avonturen!, en hij zei dat hij het meest genoten had van de Brussel-tour, samen met een tweedaagse reis naar Venetië! Genoeg gezegd!!
Jeremías is een uitstekende gids geweest, zeer goed opgeleid en goed geïnformeerd over de geschiedenis van België, hij heeft ons laten genieten van Gent en Brugge. Ik heb je aangeraden om door te gaan met het bestuderen van Universele Geschiedenis
Augustinus was echt geweldig. We hebben veel gewandeld en hij gaf zoveel tips over dingen om te doen of plekken om te eten! Ik vond het geweldig.
Uitstekende wandeltocht door Jeremías, alle belangrijke plaatsen om te weten bij een bezoek aan Brussel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid