facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Villa Marie Joseph

Brasserie Villa Marie Joseph
Adres: Henri Jasparlaan 150 , Westende-Bad 8434, BE
Telefoonnummer: 059 30 16 30
Stad: Westende-Bad
Route: Henri Jasparlaan 150
Postcode: 8434


Openingstijden

Maandag: 10:00-21:00
Dinsdag: 10:00-21:00
Woensdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-21:00
Zondag: 10:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: Beste restaurants Westende, Restaurant Westende dorp, Kindvriendelijk restaurant Westende, Italiaans restaurant Westende, Grill restaurant Westende, Restaurants Westende Bad, Brasserie Westende dijk, Restaurant Westende Distellaan
Recensies
Mooi gebouw 1925. Goede keuken vriendelijke en toffe uitbaatster. Eten was verzorgt en goed bereid.zelfs op mijn vraag zwart doorbakken steak. Toch wel een aanrader.
Het onthaal was eerder koel. We hebben na een kwartier zelf naar de kaart gevraagd. De bediening was behoorlijk amateuristisch en klunzig. We zaten binnen, was er zeer donker en zag er niet echt proper uit. De glazen die op de toog stonden waren bedekt door een stevige laag stof. Mijn man had een vispannetje besteld, was middelmatig van niveau en zag van de buitenkant helemaal zwart van overgelopen aangebakken kaas. De frietjes die erbij geserveerd werden waren oud, muf en als een spons. Keuze voor puree werd niet voorgesteld. Ik koos voor salade Noordzee, was van smaak niet slecht buiten stukje plastic verpakking dat tussen de sla lag. Gewoon een beetje sla uit een zakje op een bord gekwakt, een schijfje gerookte zalm en een schijfje heilbot, volgens mij uit de Aldi, buiten de sla en een beetje geraspte worteltjes, ook uit een zakje, vond ik geen groenten, zelfs geen tomaat. De slaatjes die ik in Carrefour koop hebben een betere uitstraling en niveau. Als drank bestelde ik fanta. Ik kreeg een half glas fanta, dus geen flesje maar betaalde wel voor een flesje. Voor ons toch geen aanrader maar eerder een teleurstelling. Maar wel alle lof aan de Afghaanse student, hij was zeer lief en behulpzaam.
Koel en onvriendelijk, na een kwartier wachten hebben we zelf de menukaart gepakt, een halfuur later hebben we zelf moeten vragen of we iets mochten bestellen waarop ze reageerde met 'jaja' en liep vervolgens verder. Na 45 minuten wachten zonder nog maar iets van drank/eten te kunnen bestellen zijn we weggegaan. Zoiets nog nooit meegemaakt!
heel lekker gegeten bij een lekkere betaalbare wijn, voor een heel democratische prijs. vlotte, vriendelijk bediening. iets voorbij de middag aangekomen en na nog een koffie bij lekker nagerecht omstreeks 14.00 u. naar binnenland vertrokken. ZEKER MEER DAN EEN AANRADER !!!!!!!!!!! Kindvriendelijkheid: kinderstoelen mogelijk Parkeren: afgesloten parking naast restaurant Rolstoeltoegankelijkheid: brede toegangsdeuren geen onoverkomelijke trappen/hindernissen.
Schitterende appartementen. Te huren voor weekend, midweek of weken... Heel net, voorzien van alle comfort. Hier zou je kunnen wonen! Wij verbleven in app Emile. Er zijn nog 2 andere schitterende en comfortabele appartementen beschikbaar. Op tijd resereveren bij eigenaar Yannick is de boodschap! En... genieten maar!
Hier gegeten op zondagavond tijdens het Pinksterweekend 2022 met 2 personen. De ontvangst was eerder koel en afstandelijk. We werden helemaal alleen in een aparte zaal vol lege tafels geplaatst: niet gezellig! Toen we zeiden dat we liever ergens anders gingen eten dan dat we alleen in een lege zaal moesten eten, werd ons verteld dat er zo meteen nog klanten zouden komen, maar dat was niet zo. Pas toen we al klaar waren met eten kwamen er eindelijk nog een paar mensen binnen. In tegenstelling tot wat we in de andere reviews lezen hebben we niet lang moeten wachten op het eten en was de bediening vlot. De kwaliteit van het eten was echter zeer matig. In de “huisgemaakte” garnaalkroketten welgeteld één garnaal gevonden. De zeetongetjes waren ok, maar enorm veel botersaus. De frietjes en de tartaarsaus waren niet lekker en smaakten in ieder geval niet vers. De WC’s zagen er voldoende proper uit op het zicht, maar er hing een enorm vieze urine geur. Algemeen hebben we dus geen goede ervaring gehad: slechte prijs-kwaliteitsverhouding en ongezellige sfeer. Dit mooie gebouw heeft veel potentieel. We zouden de eigenaars aanraden meer in te zetten op hygiëne wc’s, maar ook properdere eetzalen en bv geen half vergane zoutvaatjes op tafel en gezelligheid betere muziek, kaarsjes, sfeerverlichting, warmer onthaal en te kiezen voor een kleinere kaart met beter verzorgde gerechten. Vooral de garnaalkroketten, waarmee werd uitgepakt als “huisgemaakt” en een “aanrader” zorgden ervoor dat we onze maaltijd meteen al met een teleurstelling begonnen.
Gisteren 19/7 wouden we rond 20u nog iets eten hier en hadden we niet gereserveerd ondanks de vele vrije tafels meldde de vrouw ons op een zeer onvriendelijke manier dat ze volzet waren…raar lijkt mij rond dat uur en al zeker dat personen na ons zonder problemen wel plaats konden nemen. Vermoedelijk dus omdat we met een baby kwamen en al zo raar keek naar de baby op de armen van mijn vriendin. Zeer jammer gezien we vaak in Westende zitten.
Mooie locatie.We aten vispannetje en gebakken tong. Heel veel lopende botersaus op mijn bord. Dit was niet erg smaakvol. Het vet liep er af. De portie tong was pover op mijn bord. Vispannetje viel mee doch weinig smaak. Je kreeg heel wat groentjes en die smaakten erg vers.
Verschrikkelijke bediening, bijna 2u wachten op ons etenhoewel het helemaal niet zo druk was, bestelling niet volledig, daar geven ze blijkbaar ook standaard fritten bij lasagne waarvan de saus geschift was. Vorig jaar nochtans een positieve ervaring. Nee, mij zien ze hier niet meer
We reserveerden vroeg op de avond. We hoopten zo om met onze jonge kindjes snel gegeten te hebben. Extreem lang moeten wachten, ook op het aperitief. Delen van de gerechten ontbraken, één iemand kreeg zelfs geen maaltijd. We konden onze teleurstelling niet wegsteken, maar konden van de bazin op bijzonder weinig begrip rekenen. Hier komen wij beslist nooit meer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid