facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie ‘t pleintje

Brasserie ‘t pleintje

Info

Welkom op de Facebook pagina van Brasserie 't Pleintje...

Adres: kaaistraat 52, 1760 Pamel, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 054320220
Stad: Pamel
Route: kaaistraat 52
Postcode: 1760


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Het Pleintje Maldegem, Het Pleintje Godsheide menukaart, Pleintje Roosdaal Facebook, Brasserie Ninove, Restaurant Roosdaal, Take-Away Roosdaal, Bistro Likert, Taverne Roosdaal
Recensies
Altijd welkom met mooie lach en super eten. Een aanraderEten: 5/5
Ijsjes zeer lekker, maar wel zeer duur geworden, en omgeving mooi, maar opgelet fietsers!
Aangenaam om tijdens fietstocht even halt te houden. Ligt op de fietsroute. Fijn om een lekker ijsje te eten met zicht op de Dender. Voldoende keuze. Er is ook een brasserie met terras.
Alles zeer in orde met rouwtafel meer dan genoeg en vriendelijke bediening aangename lokatie
Okegem langs de Dender. Tijdens de fietstocht de aangewezen plaats voor een ijsje en weldra ook voor een lichte maaltijd binnenshuis. Genoeg parkeerruimte voor fiets en auto. Rolstoel toegankelijk.
Lekker eten, gezellig en zeer vriendelijke bediening. Prijs is iets boven de standaard prijs ergens amders maar het is wel allemaal vers en lekker dus zeker aan te raden om hier eens te stoppen. Toiletten zijn ook proper
Goed gelegen aan de Dender. Lekker eten en voldoende drankkeuze. Het gaat er wel chaotisch aan toe ondanks dat er weinig klanten waren. De volgorde van bestellen wordt totaal niet gevolgd zelfs niet voor dranken. Gerechten ook prijzig.
Het eten was lekker maar weinig keuze op de menu kaart. Het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij. Prijs/kwaliteit aan de dure kant.
Lekker eten. Gezellig buitenterras voor in de zomer. Zelfgemaakte roomijs is een aanrader. Ook ideaal voor een snelle of minder snelle snacklunch voor Roosdaal, Okegem en ruime omgeving.
Super vriendelijke mensen en altijd iets lekkers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid