facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie 't Parck

"Brasserie-Restaurant 't ParckFranse en Belgische keuken, Verse seizoensproducten, Snack, lunch of diner"
Adres: Weg naar Zwartberg 65 , Houthalen 3530, BE
Telefoonnummer: 089 38 32 64
Stad: Houthalen
Route: Weg naar Zwartberg 65
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: Brasserie 't Parck menu, T Parck te koop, Brasserie Houthalen Centrum, Abdijhoeve Kelchterhoef menu, Italiaans Restaurant Gio Houthalen, Lunch Houthalen Helchteren, Helchteren restaurant, Brasserie Magnifico menu
Recensies
Heel goede keuken. Prijs/kwaliteit verhouding super. Vriendelijke baasEten: 5/5
Een brasserie om u tegen te zeggen. Vriendelijke bediening, vlotte babbel, Gezellig om te zitten Vlaamse kost op een sublieme manier bereid. Eerlijke prijs. Wij komen zeker terug Parkeren: Ruime parking.
Een vlotte bediening en oprecht vriendelijk. Dan kwam het eten, subliem, de kip smaakte heerlijk , de salade ook en de frietjes eveneens. Bij de kip was ook stroganoffsaus, ik ben iemand die vrij kieskeurig is ... . Alles was echt vers en lekker. Ik kom hier zeker nog terug. Een aanrader omdat ook de prijs zeer correct is. Dank u wel voor de goede service en vriendelijke bediening.
Zeer goed gegeten en een bijzonder gezellige man in de bediening. Was heerlijk! Een absolute aanrader Speciale dieetwensen: Van alles mogelijk.
Super lekker en rustig gegeten. Eendeborstfilet in rozemarijnsaus: een echte aanrader. Verse chocomousse. Toffe bediening.
Vlotte en vriendelijke bediening Super lekker gegeten. Mosselen met look waren geweldig. Porties waren ook perfect. 3 soorten spachetti porties kinderen, klein en groot Super en mooie start en afsluiter van de vakantie.
Gezellige zaak, heel lekker gegeten en superaardige bediening!!!
Heerlijk eten en top bediening. Vriendelijke eigenaar die de benen uit zijn lijf loopt om iedereen te bedienen en toch genoeg tijd voor je vrij maakt. We kregen zelfs gratis drankjes omdat we naar de mening van de eigenaar wat lang moesten wachten. Als we weer eens in de buurt zijn, gaan we hier zeker weer naartoe!
Super goed gegeten. Vriendelijke bediening. Een aanrader!Eten: 5/5
Genoten van de traktatie van een uitgebreide lunch en afgesloten met een heerlijk dessert gevolgd door een traditionele tas koffie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid