facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie SUSKA

Brasserie SUSKA

Info

Bij brasserie Suska kan je terecht voor een heerlijk tasje koffie een biertje maar ook een hapje of een uitgebreid gerecht.



"Gezellige brasserie waar je een drankje een hapje of a la carte kunt eten"
Adres: BERINGERSTEENWEG 10, 3550 Heusden-Zolder
Telefoonnummer: 011/76 53 11
Stad: Zolder
Route: BERINGERSTEENWEG 10
Postcode: 3550


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00

Recensies
We hadden een lasagna spinazi besteld maar eentje met hesp gekregen. Hebben onderling gewisseld om niet nog eens 30min te moeten wachten en apart moeten eten. Het tweede gerecht was al niet meer zo warm aangezien de lasagna waarschijnlijk langer in de oven moest. De lasagna was niet zo lekker, het leek alsof er witte saus ontbrak en was heel zwaar. Nadien nog een pannacotta genomen, smaak was niet zo lekker.. bij het afrekenen gewoon de prijs betaald. Misschien hadden we gewoon pech maar we gaan er toch geen tweede keer terug want we zijn teleurgesteld.
Excellente keuken & vriendelijke bediening.
Uitstekende verzorgde paasbrunch. Bij het ontbijt: zeer lekker spek en chocomelk. Ruime keuze. Ook het koude en warme buffet en de desserts waren goed verzorgd. Rustig tempo. Zeker voor herhaling vatbaar!
Opening mosselseizoen. Heerlijk genoten van de lekkere eerste mosselen met natuurlijk een heerlijk wijntje. Dit alles onder de nieuwe parasollen die het heerlijk koel houden op zo een warme zomeravond!
Prima! Mijn verjaardagsontbijt was top, heel gezellige locatie en vriendelijke bediening, verzorgde en verse broodjes, spek en eieren en beleg, vers fruit, yoghurt. Bedankt Ilse.
Heerlijk gegeten voor een eerlijke prijs. Heel erg vriendelijk. Er wordt rekening gehouden met allergenen zoals gluten en lactose. Super!
Gezellig, netjes, goed verzorgd. Soepje gegeten en bediend worden zoals in een sterrenrestaurant. Heel lekker. Vriendelijk personeel.. Voor herhaling vatbaar
Stoofpotje gegeten, heel lekker. Supervriendelijk personeel. Blij dat op deze locatie weer een brasserie is gekomen!
Lekker gegeten, niet duur en vooral zeer kind vriendelijk! Echte aanrader
Super lekker stoofpotje van lams gegeten, een echte aanrader! Je wordt ontvangen met een grote glimlach.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid