facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie / Restaurant "Le Coin Gourmand"

Brasserie / Restaurant

Info

vous pourrez venir découvrir le nouveau Coin Gourmand du Parc à gibier de Saint-Hubert autour d'un verre et à partir du 06/06 vous pourrez continuer autour des plats concoctés et mijotés pour vous.
Parking aisé, terrasse, Nouvelle plaine de jeux.

Geschiedenis

Le Coin Gourmand
Fait coin coin

0495/84.16.21




Spécial canard








-Le carpaccio de foie gars cru à la fleur de sel 12,00 €

-la terrine de foie gras au naturel 12,00 €
-Le foie gras poêlé aux pommes caramélisées 14,00 €

-Le magret de canard au rosé pamplemousse 14,00 €

-La cuisse de canard confite sur fricassée de poireaux 12,00 €





Nous n'acceptons pas les cartes de payement

Adres: Rue Saint-Michel,130, 6870 Saint-Hubert (België)
Telefoonnummer: 061/25.68.17
moc.liamtoh@dnamruog-nioc-el
Stad: Saint-Hubert
Route: Rue Saint-Michel,130
Postcode: 6870


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La table des champions La table des champions 1 km Zeer slechte ervaring. Slechte en onbeschofte bediening. Slechte hygiëne. Koude tapas...
Les Gamines Les Gamines 5 km Gezellige kamer, leuke en rustige omgeving. Ontbijtbuffet was degelijk, niet te uitge...
Al pèle. Fourneau Saint-Michel Al pèle. Fourneau Saint-Michel 6 km Simpele, eerlijke gerechten geserveerd op karaktervolle wijze in een authentiek kader...
Auberge du Prévost Auberge du Prévost 6 km De pannenkoeken waren heel lekker en de koffie spijtig dat het niet open is in de wee...
Recensies
Lekker gegeten. Geen lange wachttijd. Voortreffelijk personeel
Zeer goed gegeten aan een zeer mooie prijs.
Fantastisch eten voor een geweldige prijs!
Superlekker en zeer vriendelijke bediening in een typisch kader!
Goeie beschimmelde croque monsieur gekregen
De serveerster is aardig, glimlachend en zorgzaam een brunette dame. Het eten is heerlijk en goed gepresenteerd. Er is een ruim houten terras met uitzicht op de natuur en een kleine speeltuin ideaal voor kinderen. De parkeerplaats is ook ruim en ligt vlak voor het restaurant. Het is een klein hoekje van het paradijs verdwaald tussen de bomen. Kindvriendelijkheid: Speeltuin buiten het restaurant.
Geweldige ervaring in een natuurlijke en vriendelijke omgeving. De keuken is HET positieve punt, het is overvloedig en smakelijk, het personeel vriendelijk. Maar hoe efficiënt en gecoördineerd het begin van de service ook is, u verliest efficiëntie van de maaltijd, het dessert en eventuele andere gebeurtenissen die de service vertragen. Daarbij kan ik geen 5 sterren geven terwijl ik de nadruk leg op de vele positieve punten die ons zullen aanmoedigen om terug te komen.
Een plek om te ontdekken in de buurt van Saint Hubert. Het restaurant is gelegen aan de rand van het wildpark en heeft een groot terras om in de zomer in de buitenlucht te genieten van een drankje. Parkeren: Een grote verharde parkeerplaats bij de ingang van het park.
We stopten voor een gastronomische pauze met de kinderen. Geur van "oud" in de brouwerij. Geen dessert op de kaart. In plaats van oude verpakte droge wafels. We werden getrakteerd op pinda's in een twijfelachtige vloeistof. We zullen niet teruggaan en we raden het niet aan.
Bekend restaurant maar bij toeval gevonden. Geweldig welkom. Zeer mooi menu en vooral een zeer goede maaltijd. Aanbevelen. Het staat vast dat we een schitterend adres hebben voor een toekomstige terugkeer. Tot het genoegen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid