facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie O Wilsele

Brasserie O Wilsele

Info

De Hipste sportbrasserie van Wilsele en omstreken sinds 2018

Adres: Pastoor Eralystraat 2, 3012 Wilsele
Telefoonnummer: 0493 99 55 07
Stad: Wilsele
Route: Pastoor Eralystraat 2
Postcode: 3012


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:30
Dinsdag: 11:00 - 23:30
Woensdag: 11:00 - 23:30
Donderdag: 11:00 - 23:30
Vrijdag: 11:00 - 23:30
Zaterdag: 10:00 - 23:30
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Brasserie Sportoase Leuven, Brasserie Rotselaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jeugdhuis Lavado Jeugdhuis Lavado 0 meter Mega gezellig en zeer democratische prijzen!!
Bar Citta Bar Citta 347 meter Wat een gezellige bar! Lekker ontbijt/lunch en overheerlijke gebakjes. Jozefien doet ...
Café De Schuur Café De Schuur 3 km Leuk rustig vriendelijk goede mensen mooi terras en goed voor dieren super
Sport & Squash Club De Vaart Sport & Squash Club De Vaart 4 km Altijd leuk om hier te vertoeven.
Recensies
Zoals in andere sportoases moet je de schoenen al uit doen onmiddellijk bij binnen komst. Het staat er vol met schoenen ... Bovendien niet erg proper. Mensen lopen met natte voeten overal rond. Hierdoor was de grond in de kleedhokjes niet erg proper. Wij waren er op een dinsdagavond in augustus. In het 25m bad slechts 2 baantjes vrij, de rest gereserveerd voor zwemschool. Het recreatiebad stond op 50 cm diepte bij aankomst. Dus niet bruikbaar enkel voor peuters en kleuters. Terwijl er eigenlijk al een peuterbad is. Nadien werd de diepte aangepast naar 1m40 waardoor de kinderen toch nog even gespeeld hebben. De vloer rondom de zwembaden was proper maar erg glad. Je kan natuurlijk wel op de website nakijken hoeveel banen vrij zijn op elk moment. Dat hadden wij beter gedaan natuurlijk! We zijn nadien in de bistro gaan eten: het eten was erg lekker, vriendelijke bediening. Wij vinden de prijs wel te hoog.
Lekker eten en toffe sfeer! Leuke gerechten op de kaart die je in de wijde omgeving niet op andere menukaarten terug kan vinden! Zeker een aanrader!!
Iemand die met zo'n passie over zijn gerechten praat en dat dan voor een betaalbare prijs serveert moet je gewoon appreciëren .Dat je zo'n niveau in een brasserie kan presenteren , chapeau !! Als fervent restaurant bezoeker durf ik zeker stellen dat er weinige restaurants zulks niveau halen.Als ik sommige comments lees over lang wachten en de prijs , één advies , ga gewoon naar de MacDo , ofzo .Kwaliteit vraagt nu eenmaal tijd en daar wacht je gewoon op en betaal je met een glimlach! Proficiat Patrick om na de vele perikelen met de werken voor je deur en de corona toch nog opnieuw weer van nul te willen beginnen.Respect bru !!!
De kleedkamers voor de groepen waren echt smerig. Het zwembad zelf ziet er goed uit .
Speelgoed aanwezig, leuke peuterbad en niet heel druk. Proper. Kleedkamer voor met kindje groot genoeg. Buggy kan in grote kasten maar alleen als die helemaal kan plooien. Wel beetje fris in de gangen dus neem een handdoek mee voor u kindje.
Over andere dagen weet ik niks, maar vrijdag is de keuken samen met de cafetaria open tot middernacht, ongelijk de "open tot 20u" die je elders te horen krijgt. Als je in groep bent is apart betalen ook geen enkel probleem, wat heel handig is!
Ondanks dat dit aan het zwembad ligt erg aangenaam om iets te eten of te drinken. Wel niet goedkoop..
Leuke brasserie handig dat je na het sporten niet alleen iets kan drinken maar ook een hapje eten op het eten is niets aan te merken is lekker en leuk geserveerd de brasserie zelf is zeer modern en proper leuke speelhoek voor kinderen en moderne inrichting gewoonweg gezellig
Zwembadtaverne op veel hoger niveau getild door een bewuste keuze voor kwaliteit in ingrediënten en bereiding. Warme verwelkoming door een gemotiveerde, enthousiaste équipe. Ons zien ze hier terug.
Meer dan een uur moeten wachten, dan nog om de beurt gegeten met 5 man gezellig , verschrikkelijke bediening, niks compensatie, volle pot betaald en het is niet goedkoop . Hoop dat het ondertss verbeterd is, maar mij zie je er niet meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid