facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Nerocafe

Brasserie Nerocafe

Info

Restaurant



"C’est avec grand plaisir que le Chef Gérard et sa famille vous accueillent dans cette ancienne gare reconvertie en brasserie voici déjà plus de 15 ans. L’endroit doit son nom au personnage de bande dessinée Nero créé par Marc Sleen.Vous y dégusterez une cuisine française, des suggestions de saisons modifiées toutes les 6 semaines, ainsi que des plats appropriés aux enfants.Par beau temps la terrasse vous est proposés afin de dégusté nos bières belges et nos savoureux plats, tout en profitant d’une air de jeu pour les plus jeunes."
Adres: albert biesmanslaan1, 1560 Hoeilaart
Telefoonnummer: 02 657 33 45
Stad: Hoeilaart
Route: albert biesmanslaan1
Postcode: 1560



op zoek naar gerelateerd: Nero Restaurant, Brasserie Overijse, Nero cafe menu, Nero bier, Hoeilaart Nero, Brasserie Hoeilaart, De Commerce Hoeilaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nerocafe Officieel Nerocafe Officieel 0 meter Leuke bistro en lekker etenEten: 5/5
Brouwerij Viridis Vallis - Groene Dal, Hoeilaart Brouwerij Viridis Vallis - Groene Dal, Hoeil... 877 meter Super school, uitstekend pedagogisch project. Super juffen, warm onthaal. De kleuters...
Le Beauty gastropub Le Beauty gastropub 2 km Niet voor herhaling vatbaar. Zeer weinig vegetarische gerechten op de kaart en op het...
Recensies
Leuke bistro en lekker etenEten: 5/5
Na een eerdere mindere ervaring wilden we het vandaag nog een kans geven. Het terras stond buiten maar uit beleefdheid toch binnen gevraagd of we buiten mochten zitten. "Geen probleem" klonk het veelbelovend. Een jonge kerel bracht niet al te enthousiast de menukaart naar buiten. En dat was het. Er is 2 keer iemand naar buiten gekomen om één tafel af te ruimen maar geen van beide had zin om tot bij ons te komen. Zelfs geen blik naar onze tafel. Na 20 minuten hebben we het dan maar voor bekeken gehouden. Misschien een idee voor de eigenaars om hun jonge team een basis opleiding horeca te geven ? Gelukkig zijn er gezelligere zaken in Hoeilaart.
Gisteren zeer slecht gegeten. Zuurkool, waar kroketten bij geserverveerd werden ! Het vlees bij de zuurkool was niet vers en smaakte ook slecht.
Heel rustig op een woensdagavond: 8 klanten. Pasta middelmatig van smaak. Kip met dragonsaus en sla echt niet lekker. De kip was kurkdroog, de saus was OK en de sla was echt niet lekker. Sla was alles behalve vers krokant en verdronken in een bizarre saus. Trage bediening: tafel werd niet afgeruimd na hoofdgerecht, dessert en koffie werden niet aangeboden. Grote bierkaart met Tongerlo en lokale bieren. Geen enkele klassieker à la Duvel, Orval, Oude Geuze, Chouffe ... . Conclusie: onze maag was gevuld. Voor lekker eten moet je daar niet zijn. Parkeren: Heel makkelijk. Genoeg parkeerplaatsen vlakbij.
We hebben afgelopen zaterdag heel lekker gegeten in het Nerocafe! Snel bediend, uitermate vriendelijk personeel dat ons op de wenken bediende en heel lekker eten. We komen zeker nog terug.
Mooie locatie, maar menu is duidelijk gericht naar een oudere generatie. Je kan er niet echt gezond eten, geen goede vegetarische gerechten, de koffie is niet super, en de staf is niet erg vriendelijk. Ik zal wel nog met mijn oma gaan om mosselen of vlees te eten
Heel vriendelijke bediening en vooral heel kindvriendelijk. De mosseltjes waren lekker maar klein, maar het is nog heel vroeg op het seizoen natuurlijk. De uitbaters zijn franstalig, maar trekken zich heel goed uit de slag in het Nederlands. Zeker en vast een plek om nog eens te bezoeken !
Vanochtend nog eens geprobeerd of de dienstverlening verbeterd is. Bediening zeer vriendelijk, wat vroeger niet kon gezegd worden. Als een van de eerste bierdrinkers zeur bier van de tap gekregen. Tweede idem. Voor de derde keer problemen met de rekening. Vorige keren te laat gemerkt. Nu 30€ betaald en 4.8 € teruggekregen na controle van de rekening. Never again!
Niet zo fijn bezoek gisteren. Niet druk en toch werden we niet opgemerkt en zelfs genegeerd door de ober. Dan maar zelf de kaart halen. Een Tongerlo blond kost 4,50 euro en een koffie verkeerd 4 euro. Voor deze prijs mag er toch een koekje bij ? Bij de afrekening telde dezelfde ober ons 9,50 euro. 4,50 + 4,00 is toch niet zo moeilijk toch ?
Heel leuk gedaan ook leuk om te weten is dat het vroeger een treinstationnetje was. Het eten was lekker en de service was goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid