facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Lillebroeck

Brasserie Lillebroeck

Info

Culinair genieten in een groene omgeving

Adres: Vijverstraat 1, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 016657047
Stad: Kampenhout
Route: Vijverstraat 1
Postcode: 1910



op zoek naar gerelateerd: Chalet Lillebroeck
Recensies
Vriendelijk ontvangen, lekker hapje, zalm en grijze garnalen. Duo kaas en garnaalkroket, tournedos met bearnaise a la minute. En ik heb de klopper tot in de zaal gehoord...lekkere bearnaise en veel. Top...
Eindelijk ontdekt op een winderige herfstdag. Net warm genoeg om op het terras te zitten. Best gezellig om een pannekoekske te eten. De kaas en salami was verrukkelijk aldus de zoon :- De eend die vlakbij durfde komen, moest snel gaan vliegen, want meneerke wou ze vangen. Af en toe vliegt er wel een landend vliegtuig vlakbij.
We hebben hier met een groep van 60 personen lekker gegeten. Tomatensoep met balletjes, er was brood en boter op de tafel en daarna vol au vent met sla en frieten. Lekker voor een eerlijke prijs. De tijd tussen soep en hoofdschotel was te lang. Verder prima.
De ligging aan de vijver vertegenwoordigt het grootste pluspunt van de brasserie. De keuzekaart is voldoende groot. De prijzen zijn opvallend hoog; rekening houdend met het feit dat het om een brasserie gaat die gehuisvest is in een "chalet" wat dat ook inhoud. De bediening is vriendelijk maar amateuristisch. De gerechten zijn lekker. Samengevat: dit chalet zou 4 sterren kunnen krijgen indien de prijzen gemiddeld 25% lager zouden liggen.
Zeer lange wachttijden, doorbakken harde steak, mijn nichtje kreeg kroketten i.p.v. de bestelde aardappel gratin, zonder nadien enig keuze te hebben. Door het ongemak werd ons een drankje aangeboden van het huis die uiteindelijk toch op de rekening stond en moesten betalen. Er werd een extra dessert opgediend terwijl dit niet gevraagd werd. Het extra dessert werd bij ons achtergelaten en ze wouden het daarbij laten. Achteraf hebben we toch nog voor het extra dessert moeten betalen die niet op vraag van ons was. Mij zien ze er toch nooit meer weer!
Ik was ook op die brunch.er was inderdaad genoeg voor het ontbijt maar wij waren bij de laatste om aan te schuiven en er was praktisch geen vis meer .we kregen 2 kleine stukjes en een 2 de keer teruggaan kon dus zeker niet .er was enkel nog vol au vent waar ook bijna geen vlees in zat en alles was trouwens koud.vorige beoordeling was zeker correct
Lekker eten. Goede bediening. Al was het af en toe wat maner wachten door de drukte. Vriendelijk personeel. Foutje op de rekening werd zonder morren rechtgezet. Prachtige locatie. Rustig, midden in de natuur. Parking in overvloed.
De sfeer buiten op terras is top, het eten op zich niet slecht maar kon fijner, zeker voor het gevraagde prijs
Heel rustig gelegen, aan het water en bossen. Geen enkel ander gebouw in zicht. Mooi terras, veel ruimte voor de kinderen. Altijd lekker en betaalbaar.
Hier kan je goed eten en bedient door vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid