facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Leysen

Brasserie Leysen

Info

Wat ons uniek maakt, is onze grill in de zaal & chef's corner. Ook enkel iets komen drinken kan perfect bij wat tapa's in onze super gezellige lounge!

Geschiedenis

koken is,
het bewerken van kwaliteitsproducten.
het behouden van pure smaak.
zorgen dat het basisproduct tot zijn recht komt, en je een geheel lekker en harmonisch geheel brengt.

Adres: Rijmenamseweg 167, 2820 Bonheiden
Telefoonnummer: 015529690
Stad: Bonheiden
Route: Rijmenamseweg 167
Postcode: 2820



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Keerbergen, Brasserie Bonheiden centrum, Brasserie Keerbergen menu, Brasserie Schriek, Brasserie De Roos, Brasserie Menu, Restaurant Zemst, Gusto Bonheiden
Recensies
Leuke locatie met een prachtig terras. Het eten was zeer lekker, we hebben er echt van genoten. Ook een dikke pluim voor de bediening!! Een aanrader!Eten: 5/5
Zeer gezellig en absoluut heel lekker eten. Prachtig interieur, mooi terras met vriendelijke bediening, en dit alles in een mooie bosrijke omgeving. Top! Een echte aanrader.
Een fantastische ervaring met een top bediening. De gerechten waren zowel een streling voor het oog als de smaakpapillen. Als voorgerecht het buikspek: het vlees smolt op de tong en de bijhorende garnituren vormde een harmonie van smaken. Als hoofdgerecht het varkenshaasje iberico: wederom net zoals het voorgerecht was het vlees tot in de perfectie gegaard en waren de bijgerechten en echte surplus om 1 harmonieus gerecht op tafel te toveren. Als aflsuiter de sabayon die tot in de perfectie geklopt was. Om alles in een notedopje samen te vatten: een welverdiende proficiat voor zowel het keuken personeel als het bedienend personeel. Bedankt voor een onvergetelijke avond.
Dit restaurant heeft een erg diverse menukaart met heerlijke en mooi ogende gerechten. Weliswaar gebaseerd op de traditionele Vlaamse keuken, zijn de gerechten toch erg creatief gebracht, en is er ook plaats voor gerechten van andere oorden. De kwaliteit van het eten is uitmuntend. Ook hebben ze aandacht voor de nieuwe trend in niet-alcoholische dranken. De non-acoholic gin en tonic, waarbij je zelf je tonic water kan kiezen, was fris en kruidig. Het is wel prijzig maar dit restaurant is top en een excellent alternatief als je ook een beetje uitgekeken op de traditionele menukaart van zoveel brasseries en restaurants in de streek.
Gisterenavond het genoegen gehad, om via een Social Deal bon, in deze mooi ingerichte brasserie te kunnen eten. Het was een meevaller over de ganse lijn. Een heel vriendelijke service en bij elk gerecht een woordje uitleg over wat er op je bord lag. De gerechten zelf waren heel lekker en smaakvol bereid en vooral een dikke pluim voor de presentatie. Wij komen graag terug.
Lekkere gerechten die zeer mooi gepresenteerd worden! Zeer vriendelijke bediening! Aanrader!
Lekker eten, leuke sfeer en de service is topEten: 4/5
Lekkere gebakjes en koffie,zeer vriendelijke service. Aangenaam om daar te zitten Eten: 5/5
Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijke ontvangst bediening. Ik kom steeds graag opnieuw!Eten: 5/5
Heel lekker en een ontzettend lieve ober.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid