facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Brasserie Le Royal - Buvrinnes

Brasserie Le Royal - Buvrinnes

Info

La Brasserie - Restaurant Le Royal, situé à Buvrines, cuisine typique de brasserie. Large choix de bières belge et locales. Parking aisé et gratuit.

Adres: 408, route de Merbes, 7133 Buvrinnes, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 064338249
moc.liamg@kvlayorel
Stad: Buvrinnes
Route: 408, route de Merbes
Postcode: 7133


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:30
Zaterdag: 12:00 - 22:30
Zondag: 12:00 - 22:00

Recensies
Een meer dan warm welkom, een service die naam waardig, wat betreft de keuken, wat kan ik zeggen behalve dat we ons hebben vermaakt, nadat we de mouw hadden gemaakt, begreep Madame me en ik vroeg om een ​​minder genereus deel, omdat de gerechten echt erg gul! En ik heb alles kunnen proeven... Het beste restaurant dat ik tot nu toe ken, deze twee woorden duiden zowel het personeel als hun keuken aan: warm en genereus, en voor een meer dan eerlijke prijs! Ga daarheen, echt. Dankzij hen.
Vluchten! Reservering gemaakt om 18.30 uur vanwege jonge kinderen. Bijna leeg restaurant op zaterdag we begrijpen nu waarom, geserveerd om 20.30 uur! 2 koppels die later arriveerden, dienden voor ons. "Zelfgemaakte" burger, oneetbaar droog brood, ketchup/mayo saus McDonald's waardig, super zoute friet, fout bij het bestellen van sauzen, teruggave van een koude saus! Een van de 2 hooghartige en onaangename serveersters raakt in de war in de rekening, want uiteindelijk na een betaling van 250 € claimt ons 28 € Bovendien voor een kan "wijn van de baas" die op het originele kaartje was gekrabbeld. . . we wilden maak van het leven een bedrijf in onze regio ... jammer dat het de laatste keer zal zijn.
Na met heel mijn familie gegeten te hebben in dit etablissement, kan ik je alleen maar afraden er heen te gaan! Bestelling niet alleen gemaakt bij de receptie van de gerechten. Dus als er bepaalde allergenen in het eten aanwezig zijn denk er dan niet aan ze houden er geen rekening mee ik bestel een simpele burger zonder tierelantijntjes, ik krijg het totaal van een Italiaanse burger inclusief kaassalade rucola pignonbrood als je wijst naar de serveerster, deze wordt onaangenaam, dan bestelde saus, nooit aangekomen maar het staat op de rekening. Avondmosselen naar believen, lege schelp en de term naar believen wordt niet gerespecteerd. De patat.. Sterker nog.. De frites zullen we maar zeggen.. bevatten meer zeezout dan aardappelen zelf, arriveren voor het gerecht of 1 uur nadat je het op hebt. Verschrikkelijke, verschrikkelijke service. Controleer uw ticket voordat u uw rekening betaalt! Slechte prijs-kwaliteitverhouding. Nooit meer !!!!
Verstikkende hitte binnen ondanks dat er een airco is stond die aan?. Een enkele server beheert de hele brouwerij binnen, buiten, toen ik met mijn familie op bezoek was, werden er slechts 3 tafels gebruikt, maar de tijd tussen het moment dat we aankwamen en het moment dat we kwamen om onze bestellingen op te nemen was goed 20 minuten, toen toen we onze voorgerechten hadden, hetzelfde, 20 minuten om onze mosselen te kunnen bestellen. Nadat we ze hadden besteld, werd ons een wijnkaart gepresenteerd, we hadden een fles geprijsd voor 23 € en een fles voor 26. Onthoud deze prijzen goed. Toen ze eenmaal besteld waren, moesten we maar liefst 40 minuten wachten om ze te ontvangen. De mosselen waren goed behalve dat er een fout was gemaakt in onze bestelling, een vergissing in de smaak van een portie mosselen. Op weg naar de rekening, eindelijk 20 minuten nadat je erom hebt gevraagd, omdat je een gewoonte niet verandert. Op het kaartje merkten we dat we een eerste fles wijn 26 € betaalden en een tweede 28 €, terwijl we onthouden dat we er een namen voor 23 en een andere voor 26 euro. Na gevraagd te hebben waarom en hoe, legden ze ons uit dat de kaart waarop we onze flessen uitkozen een oude was met ducoup de oude prijzen, dat vind ik persoonlijk erg beschamend. Ik raad deze brouwerij in ieder geval niet aan, zolang deze problemen nog aanwezig zijn.
Mooie omgeving maar te donker om te eten. Zeer klein menu, toont schaaldieren maar niets anders dan de suggestie van de dag. Couscous zonder kikkererwten, nooit eerder gezien.
+ Goede brasserie om een ​​goed gerecht te eten onder het genot van een goed speciaalbiertje. Zeer diverse gerechten. Ouderwets maar gastvrij. Sappige ham. - Afgeleide obers en de ribsteak waren gemiddeld.
Zeer warm welkom, warme sfeer, non-stop koken, gevarieerd menu dat vaak verandert. Ik heb er mijn "algemene wijk" van gemaakt. Ik raad het aan, je zult niet teleurgesteld worden.
Pas op mensen zijn niet eerlijk, we bieden je een vlees aan dat geen deel uitmaakt van het menu zonder je de prijs te vertellen en we geven je de rest van het dessert, 3 mm crème brûlée, de kok komt zich niet rechtvaardigen en dan de toevoeging 154 voor 2 volwassenen en 2 kinderen, kortom dieven
Nog geen foto's, maar dit restaurant is erg goed. Een mooie goed doordachte kaart. Op dit moment goede wildgerechten Hebben !!!!
Voor ons 20-jarig huwelijk en tijdens deze periode van deconfinement ben ik heel blij met mijn gerecht van schaal- en schelpdieren. Gefeliciteerd met de levering timing en sympathie van de bezorger en de versheid van de producten. We zijn er ook al geweest , dezelfde onberispelijke service en dezelfde observatie voor de gerechten, we komen terug en we bevelen het aan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid